ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Έμεινε κορυφή η Μπεσίκτας με super-Μπα, χάνει μόνο από Ρωμαίους η Φιορεντίνα, επέστρεψε στις επιτυχίες η Ατλέτικο. Διαβάστε τι έκαναν όλοι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων το ΣΚ (videos)

Το Sport24.gr παρουσιάζει ό,τι συνέβη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων το Σαββατοκύριακο...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γιουβέντους

Πρώτη απώλεια για την Γιουβέντους στην Serie A, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σασουόλο στο "Ρέτζο Εμίλια". Η "γηραιά κυρία" βρέθηκε να χάνει από το 13ο λεπτό με το τέρμα του Σιμόνε Τζάτζα και απάντησε ο Πολ Πογκμπά στο 19' με σουτ έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι δεν κατάφερε να πάρει την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς.

Η σύνθεση: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά (60' Μαρκίζιο), Πογκμπά, Ρομπέρτο Περέιρα, Πίρλο (84' Τζοβίνκο), Τέβες, Γιορέντε (66' Κομάν).

Μάλμε

Η Μάλμε ηττήθηκε στην έδρα της από την Έλφσμποργκ με 1-2. Μόλις στο 1' ο Ρόζενμπεργκ άνοιξε το σκορ για την Μάλμε. Για την Έλφσμποργκ ισοφάρισε ο Λάρσον στο 66' με πέναλτι και στο 79', ο ίδιος παίκτης, σημείωσε το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Η σύνθεση: Όλσεν, Τίνερχολμ, Χάμαρ, Χελάντερ, Κονάτε, Έρικσον, Αντού, Φορσμπεργκ, Τσιμπίτσκι, Ρόσενμπεργκ, Ρικαρντίνιο

Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις επιτυχίες στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έπειτα από την ήττα από την Βαλένθια στο "Μεστάγια", επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ στο "Βιθέντε Καλντερόν". Τιάγκο Μέντες στο 43' και Μάριο Σουάρεθ στο 71' πέτυχαν τα τέρματα των "ροχιμπλάνκος", οι οποίοι διατηρήθηκαν 5 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα και έναν από την Ρεάλ.

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Χιμένες, Γκοντίν, Ανσάλντι, Γκάμπι, Τιάγκο Μέντες (53' Μάριο Σουάρεθ), Αρντά Τουράν (60' Γκριεζμάν), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (85' Κριστιάν Ροντρίγκες).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

To ματς της Ντινάμο Μόσχας με την Άμκαρ αναβλήθηκε.

Αϊντχόφεν

Η Αϊντχόφεν νίκησε 3-0 την Άλκμααρ στην 9η αγωνιστική της Eredivisie. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Νάρσινχ στο 20' και δύο γκολ έβαλε ο Μαχέρ (29', 41').

Η σύνθεση: Zoυτ, Άριας, Γουαρδάδο (71' Ρίτζμάιερ), Ισιμά-Μιρέν, Ρεκίκ, Βίλεμς, Χέντριξ, Μαχέρ, Ντε Γιονγκ (79' Λοκάντια), Νάρσινχ, Γιόζεφζουν.

Εστορίλ

Τον αποκλεισμό γνώρισε η Εστορίλ στο Κύπελλο Πορτογαλίας. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Βαρζίμ στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Η Βαρζίμ προηγήθηκε με πέναλτι του Νελσίνιο στο 26'. Η Εστορίλ ισοφάρισε με τον Τοζέ στο 31'. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρούι Κοεντράο στο 42'.

Η σύνθεση: Κίεσζεκ, Αντερσον Λουίς (61' Κούκα), Ταβάρες, Νασιμέντο, Ραφαέλ, Εσίτι, Γκονσάλβες, Τοζέ, Καμπρέρα (46' Ντιόγκο Αρμάντο), Κλέμπερ, Φερναντίνιο

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα γνώρισε την δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας, καθώς έχασε στο "Αρτέμιο Φράνκι" από την Λάτσιο με 0-2. Η άλλη της ήττα θυμίζουμε ήταν στην πρεμιέρα από την Ρόμα στο "Ολίμπικο", έτσι μέχρι στιγμής χάνει μόνο από Ρωμαίους, ενώ τα γκολ πέτυχαν οι Φίλιπ Τζόρτζεβιτς και Σέναντ Λούλιτς.

Η σύνθεση: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Σάβιτς, Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Πισάρο, Ακουιλάνι (78' Μπερναρντέσκι), Κούρτιτς (46' Μπόρχα Βαλέρο), Ματίας Φερνάντες, Κουαντράδο, Μπαμπακάρ (68' Ίλιτσιτς).

Γκινγκάμπ

Η Γκινγκάμπ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Λιλ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η Γαλλική ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε σερί ήττες και έφθασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Μποβού στο 45' και ο Σβαρτς στο 57'. Για την Λιλ μείωσε ο Μαβουμπά στο 79'. Η Γκινγκάμπ αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ανγκουά.

Η σύνθεση: Λεσλ, Μπακά (67' Λοράν ντος Σάντος), Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ (77' Λεμέτρ), Ματίς, Σανκαρέ, Μαρβό, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Μποβού, Σβαρτς (81' Ζιρές).

Ντινάμο Μινσκ

Η Ντινάμο Μινσκ νίκησε 2-0 την Γκόμελ και διατηρήθηκε τρεις βαθμούς πίσω από την ΜΠΑΤΕ, πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Στο 20’ μετά από σουτ του Βερετίλο, ο Τζα Τζετζέ έβαλε το κεφάλι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλίβομιτς. Στο 88' ο Βερετίλο σημείωσε το δεύτερο γκολ της Ντινάμο.

H σύνθεση: Ιγκνατόβιτς, Πολιτέβιτς, Κάρποβιτς, Κοντσεβόι, Βερετίλο, Βορονκόβ, Νίκολιτς, Φιγκερέδο (70’ Ντιομαντέ), Αντάμοβιτς (75’ Κορζούν), Στάσεβιτς, Τζα Τζετζέ (85’ Ρασκάντκιν)

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τότεναμ

Με τέσσερα γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 4-1 την Τότεναμ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ", σε ένα ματς με 4 πέναλτι! Το γκολ της Τότεναμ σημείωσε ο Έρικσον στο 15'. Από το 67' οι Λονδρέζοι έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φάσιο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η σύνθεση: Λορίς, Ντάιερ, Καμπούλ, Φάσιο, Ρόουζ, Μέισον (70' Βερτόνχεν), Καπού (60' Ντεμπελέ), Έρικσεν, Λαμέλα (60' Τάουνσεντ), Σαντλί, Σολδάδο.

Δείτε στην ανασκόπηση τα videos της αναμέτρησης

Παρτίζαν

Η Παρτιζάν νίκησε 1-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Σερβίας. Με τη νίκη της αυτή η Παρτιζάν αύξησε την διαφορά στους 4 βαθμούς από τον Ερυθρό Αστέρα στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ντρίνσιτς στο 77'. To ματς διεκόπη για λίγα λεπτά λόγω ρίψης βεγγαλικών.

Η σύνθεση: Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Μπ. Ίλιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Ντρίντσιτς (90' Μάρκοβιτς), Σ. Ιλιτς (71' Πάντιτς), Γκρίμπιτς (56' Ζίβκοβιτς), Λάζοβιτς, Σκούλετιτς.

Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας κατάφερε να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς πήρε δύσκολη νίκη με 3-2 επί της Σίβασπορ στην Κωνσταντινούπολη. Έκανε ανατροπή με τα δύο γκολ πρώτα γκολ του Ντεμπά Μπα για φέτος (2-1), ενώ λυτρώθηκε τελικά με τον Ολτζάι Σαχάν να σκοράρει για 4η φορά φέτος και να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στο 79', από τρομερή ασίστ του Ντεμπά Μπα με "τακουνάκι".

Η σύνθεση: Τολγκά Ζενγίν, Σερντάρ Κουρτουλούς (73' Νετζίπ Ουισάλ), Σίβοκ, Ερσάν Γκιουλιούμ, Ραμόν Μότα, Χάτσινσον, Βελί Καβλάκ, Κερίμ Φράι (56' Ογκουζχάν Εζιακούπ), Γκιοκχάν Τερέ, Ολτζάι Σαχάν, Ντεμπά Μπα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ