ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μπεσίκτας, Ντινάμο Μόσχας, Εστορίλ και Ντινάμο Μινσκ, αγωνίστηκαν την Δευτέρα. Δείτε τι έκαναν το τριήμερο οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (videos)

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα βασικά στοιχεία όσον αφορά στις αναμετρήσεις των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων αυτό το τριήμερο στα πρωταθλήματά τους, έπειτα από τις αναμετρήσεις των Μπεσίκτας, Ντινάμο Μόσχας, Εστορίλ και Ντινάμο Μινσκ...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ατλέτικο

Πρώτη εντός έδρας απώλεια για την Ατλέτικο στο πρωτάθλημα, λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Θέλτα. Μετά από γκολάρα του Παμπλο Ερνάντες έκαναν ανατροπή οι "ροχιμπάνκος" με γκολ των δύο στόπερς, Μιράντα και Γκοντίν, αλλά τελικά δέχτηκαν και δεύτερο γκολ.

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ανσάλντι, Τιάγκο Μέντες, Γκάμπι, Αρντά Τουράν, Κόκε, Γκριεζμάν (68' Ραούλ Γκαρθία), Ραούλ Χιμένες (82' Τσέρτσι).

Γιουβέντους

Ο Κάρλος Τέβες είναι σε φόρμα και μετά τα δύο γκολ με την Μάλμε σκόραρε και στο Μιλάνο, οδηγώντας την Γιουβέντους σε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Μίλαν. Μετά από 3 αγωνιστικές η "γηραιά κυρία" έχει μόνο νίκες και μοιράζεται την κορυφή με την Ρόμα.

Η σύνθεση (5-3-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μαρτίν Κάσερες (34' Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουατζού Ασαμόα, Πογκμπά, Ρομπέρτο Περέιρα (76' Βιντάλ), Μαρκίζιο, Τέβες, Γιορέντε.

Μάλμε

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Μάλμε με την Χέλσινγκμποργκ, σε ένα ματς συγκλονιστικό φινάλε, καθώς η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League άνοιξε το σκορ στο 85' με τον Μάρκους Ρόσενμπεργκ, αλλά στο 87' απάντησε ο Μίκαελ Ντάλμπεργκ για τους φιλοξενούμενους. Η Μάλμε πάντως αύξησε την διαφορά της στην κορυφή στο +6, καθώς η ΑΪΚ που είναι στην 2η θέση ηττήθηκε, όπως και η Έλφσμποργκ που είναι τρίτη και πλέον στο -7 (απομένουν 6 αγωνιστικές).

Η σύνθεση: Όλσεν, Γιόχανσον, Κονατέ, Χέλαντερ, Τίνερχολμ, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν (65' Τσκιμπίτσκι), Έρικσον, Τέλιν, Ρόσενμπεργκ.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τότεναμ

Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη η Τότεναμ, καθώς έχασε μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" από την Γουέστ Μπρομ με 0-1, με σκόρερ τον Τζέιμς Μόρισον. Μετά από πέντε αγωνιστικές οι "σπερς" έχουν 7 βαθμούς με δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η σύνθεση: Λορίς, Έρικ Ντάιερ, Καμπούλ, Κίρικες, Ρόουζ, Καπού (76' Λένον), Ντεμπελέ (61' Παουλίνιο), Έρικσεν, Λαμέλα, Σαντλί (61' Σολδάδο), Αντεμπαγιόρ.

Παρτίζαν

Την 6η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές πήρε εύκολα η Παρτίζαν Βελιγραδίου, καθώς επικράτησε με 3-0 της Ραντνίτσκι μέσα στο Κραγκούγεβατς. Δύο γρήγορα γκολ πέτυχε ο Πέταρ Σκούλετιτς και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 89' ο Σάσα Ίλιτς.

Η σύνθεση: Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Στάνκοβιτς, Νέμανια Πέτροβιτς, Ντρίντσιτς (71' Σάσα Ίλιτς), Μπράνκο Ίλιτς, Ζίβκοβιτς (82' Ιβάν Πέτροβιτς), Γκρμπιτς, Πάντιτς (66' Λάζοβιτς), Σκούλετιτς.

Μπεσίκτας

Με γκολ του Ολτζάι Σαχάν στο 86' η Μπεσίκτας νίκησε με 1-0 την Μπούρσασπορ στην Προύσσα και έτσι μετά από 3 αγωνιστικές μετράει 7 βαθμούς και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τις Φενέρμπαχτσε και Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ.

Η σύνθεση: Τολγκά Ζενγίν, Νετζίπ Ουσάλ (46' Σερντάρ Κουρτουλούς), Πέδρο Φράνκο, Σίβοκ, Ισμαΐλ Κιοϊμπασί, Χάτσινσον, Βελί Καβλάκ, Ογκουζχάν Εζιακούπ (43' Σόσα), Γκιοκχάν Τερέ, Ολτζάι Σαχάν, Ντεμπά Μπα.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

Η Ντινάμο Μόσχας δυσκολεύτηκε αλλά επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της Τορπέντο Μόσχας. Ο Κατσαλάποβ στο 11' απάντησε στον Ιόνοβ που είχε ανοίξει το σκορ ένα λεπτό πριν, όμως ο τελευταίος σκόραρε ξανά στο 82' και ο Τζούτζακ στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Η Ντινάμο προερχόταν από την ήττα από την Ζενίτ, η οποία έχει "8 στα 8" και είναι στην κορυφή με +6 από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Κουμπάν Κρασνοντάρ.

Η σύνθεση: Γκαμπούλοβ, Χουμπότσαν (61' Μανόλεφ), Σαμπά (46' Ντόουγκλας), Γκρανάτ, Μπούτνερ, Βανκέρ (54' Κοκόριν), Γιουσούποβ, Νομπόα, Ιόνοβ, Τζούτζακ, Κουράνι.

Αϊντχόφεν

Μόνη ξανά στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος έμεινε η Αϊντχόφεν έπειτα από τη νίκη της με 4-0 επί της Κάμπουρ στο "Φίλιπς Στάντιον" (και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων). Ήταν η 5η νίκη σε 6 αγωνιστικές, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Τσβόλε, ενώ τα γκολ πέτυχαν οι Λουκ ντε Γιόνγκ, Γέτρο Βίλεμς, Τζέφρι Μπρούμα και Αντάμ Μαχέρ.

Η σύνθεση: Ζουτ, Μπρένετ, Μπρούμα, Ρεκίκ, Βίλεμς, Χέντριξ, Βαϊνάλντουμ, Μαχέρ, Νάρσινχ (87' Μπόλεβιτς), Γιόζεφζουν (75' Ρίτσμαϊερ), Λουκ ντε Γιόνγκ (81' Φλουτ).

Εστορίλ

Η Εστορίλ βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Ακαντέμικα, αλλά τελικά πήρε τον βαθμό μέσα στην Κοΐμπρα, χάρη στα δύο γκολ του Κούκα στο 44' και το 70'. Με το σκορ στο 2-1 αποβλήθηκε ο Ιάγκο Σάντος για τους γηπεδούχους και με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον η Εστορίλ έφτασε στην ισοφάριση και τους 5 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές.

Η σύνθεση: Κίεσεκ, Άντερσον Λουίς, Γιοάν Ταβάρες, Μπρούνο Μιγκέλ, Εμίντιο Ραφαέλ (61' Μπαλμπόα), Φελίπε Γκονσάλβες, Ντιόγκο Αμάντο, Μπαμπάνκο, Μπρούνο Λόπες (61' Κλέμπερ), Κούκα, Αρτούρο (46' Σεμπά).

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Ντινάμο Μινσκ

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Ντινάμο Μινσκ, καθώς πήρε "λευκή" ισοπαλία από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ και μάλιστα εκτός έδρας. Διατηρήθηκε έτσι στην δεύτερη θέση με 3 βαθμούς λιγότερους από την ΜΠΑΤΕ που είναι στην κορυφή, έτσι έχοντάς την εντός έδρας στον δεύτερο γύρο των play-offs, διατηρεί αρκετές ελπίδες για τον τίτλο.

Η σύνθεση: Ιγκνατόβιτς, Παλιτσέβιτς, Μόλος, Μπανγκούρα, Βεράτιλα, Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Στασέβιτς, Ουντότζι (67' Φιγκερέδο), Σίμοβιτς, Αντάμοβιτς (81' Ρασάντκιν).

Φιορεντίνα

Μετά από τις αποτυχίες των δύο πρώτων αγωνιστικών η Φιορεντίνα νίκησε με 1-0 την Αταλάντα μέσα στο Μπέργκαμο, χάρη στο γκολ Σλοβένου, Γιάσμιν Κούρτιτς, με σουτ από το ύψος της περιοχής. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ φέτος στο πρωτάθλημα για τους "βιόλα", καθώς είχαν μείνει στο "μηδέν" κόντρα σε Ρόμα και Τζένοα.

Η σύνθεση (3-5-2): Νέτο, Σάβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Μάρκος Αλόνσο, Ακουιλάνι, Ματίας Φερνάντες, Μπάντελ (56' Κούρτιτς), Κουαντράδο (79' ΧΜ Βάργκας), Πασκουάλ (71' Μάικα Ρίτσαρντς), Ίλιτσιτς, Μάριο Γκόμεθ.

Γκινγκάμπ

Η Γκινγκάμπ δεν κατάφερε να δημιουργήσει και... νεό πονοκέφαλο στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Μονακό στο "Λουί ΙΙ". Ο Ναμπίλ Ντιράρ μπήκε αλλαγή στο 23' αντί του Μαρτιάλ και λίγο αργότερα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η Γκινγκάμπ έχει πλέον 4 ήττες αι δύο νίκες, ενώ στην 11άδα της ήταν ο Σαμπού Γιαταμπαρέ (δανεικός από Ολυμπιακό)

Η σύνθεση: Λεσλ, Μπακά, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεμέτρ, Ματίς, Σαμπού Γιαταμπαρέ, Μποβού (64' Μουσταφά Ντιαλό), Ζιρές (46' Πιέ), Μαρβό (72' Μαντάν), Αλιουί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ