ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή

Η Αφρικανική Συνομοσπονδία ανακοίνωσε τους πέντε υποψήφιους για τον τίτλο του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Διαβάστε ποιοι είναι οι "εκλεκτοί" και δώστε τη δική σας ψήφο.

Ανακοινώθηκαν από την CAF (Αφρικανική Συνομοσπονδία) οι πέντε υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Πρόκειται για τους Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος - Ρόμα), Ριγιάντ Μαχρέζ (Αλγερία - Λέστερ), Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Γκαμπόν - Ντόρτμουντ), Σαντιό Μανέ (Σενεγάλη -Λίβερπουλ), και Ισλάμ Σλιμανί (Αλγερία / Λέστερ).

Για την ανάδειξη των πέντε υποψηφίων, μέτρησαν οι ψήφοι των μελών της επιτροπής Media της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας, της τεχνικής επιτροπής και της επιτροπής ανάπτυξης της CAF και δέκα μέλη από πάνελ ειδικών. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω των ψήφων προπονητών-τεχνικών διευθυντών από τις 54 ενώσεις που απαρτίζουν την CAF.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου 2017, στη Νιγηρία. Ποιος είναι κατά τη δική σας άποψη ο κορυφαίος Αφρικανός της χρονιάς; Δώστε την ψήφο σας...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ