ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Χιλιανοί διεθνείς απέβαλαν τον Μπράβο από το κλειστό γκρουπ του Whatsapp

Chile goalkeeper Claudio Bravo reacts after Germany's Lars Stindl scored the opening goal during the Confederations Cup final, soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Chile goalkeeper Claudio Bravo reacts after Germany's Lars Stindl scored the opening goal during the Confederations Cup final, soccer match between Chile and Germany, at the St.Petersburg Stadium, Russia, Sunday July 2, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Κλαούντιο Μπράβο είναι ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της εθνικής Χιλής μετά την ανάρτηση της συζύγου του και οι διεθνείς της "ρόχα" τον απέβαλαν από το κλειστό γκρουπ που έχουν στο Whatsapp.

Η "El Mercurio" αποκάλυψε ότι ο διεθνής Χιλιανός γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Κλάουντιο Μπράβο, είναι ανεπιθύμητος στα αποδυτήρια της "ρόχα" λόγω της "εμπρηστικής" ανάρτησης της συζύγου του μετά την ήττα από τη Βραζιλία και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

"Σας ευχαριστούμε για όλες τις ξεχωριστές αναμνήσεις, εθνική μου ομάδα. Ευχαριστώ τον κάπτεν Αμέρικα για όλα αυτά που ζήσαμε. Όταν όμως φοράς τη φανέλα της εθνικής πρέπει να υπάρχει επαγγελματισμός. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δούλεψαν και προσπάθησαν ενώ άλλοι πήγαιναν σε πάρτι και δεν έκαναν καν προπόνηση καθώς ήταν μεθυσμένοι. Εάν ταιριάζει το καπέλο φόρα το και σταμάτα το κλάμα. Γιατί τώρα κλαίει μία ολόκληρη χώρα. Θα σε περιμένουμε αρχηγέ μου με ανοιχτές αγκάλες", είχε υποστηρίξει χαρακτηριστικά η Κάρλα Παρντολιτσάνα.

Μπορεί να μην έχει μεσολαβήσει ματς της "ρόχα" και να μην έχουν συναντηθεί εκ νέου οι υπόλοιποι διεθνείς Χιλιανοί με τον Μπράβο, αλλά το πρώτο δραστικό μέτρο ήδη ελήφθη. Σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας της Νοτίου Αμερικής, "La Tercera", ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι αποκλείστηκε από το κλειστό γκρουπ που έχουν στο Whatsapp.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, άλλαξε και η ονομασία του γκρουπ. "Χιλιανοί χωρίς βατράχους (χωρίς "ρουφιάνους" στη μεταφορική σημασία)". Ο πάγκος της "ρόχα" παραμένει "ορφανός" μετά την αποχώρηση του Χουάν Αντόνιο Πίτσι από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και μένει να φανεί τι θα αποφασίσει ο διάδοχος του Αργεντινού για τον Κλαούντιο Μπράβο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ