ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της UEFA

Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της UEFA

Εγκρίθηκαν την Πέμπτη οι τρεις υποψηφιότητες για την προεδρία της UEFA. Αλεκσάντερ Τσέφεριν, Μίκαελ φαν Πράαχ και Άνχελ Μαρία Βιγιάρ θα διεκδικήσουν το ανώτατο αξίωμα της ομοσπονδίας στις εκλογές της 14ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Στις εκλογές της UEFA, στις 14 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, θα εκλεχθεί ο νέος πρόεδρός της και διάδοχος του καθαιρεθέντος Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα, Μισέλ Πλατινί.

Ο Σλοβένος δικηγόρος και πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας του, Αλεκσάντερ Τσέφεριν (49 ετών), ο Ολλανδός πρόεδρος της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και πρώην αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μίχαελ φαν Πράαχ (68 ετών) και ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και προσωρινός διάδοχος του Μισέλ Πλατινί, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ Γιόνα (66 ετών) είναι οι τρεις εγκεκριμένες υποψηφιότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Τσέφεριν μαζί με τις αντίστοιχες ομοσπονδίες των Ιταλίας, Δανίας, Φινλανδίας, Νορβηγίας, Σουηδίας, Αλβανίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κύπρου, Κροατίας, Ελλάδας, Σκοπίων, Μαυροβουνίου, Ρουμανίας, Ρωσίας, Σερβίας, Σλοβενίας και Τουρκίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ