ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Σουάρες

Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες παραδέχτηκε πως ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ήταν το ποδοσφαρικό του είδωλο όταν ήταν μικρός ενώ αποκάλυψε τους τρεις αμυντικούς που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο στη μέχρι τώρα καριέρα του (video).

Ο Λουίς Σουάρες έπαιξε για 3,5 χρόνια στην άκρως ανταγωνιστική και απαιτητική Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ όμως οι αμυντικοί που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του δεν παίζουν στο Νησί.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι για αυτόν είναι ο Σέρχιο Ράμος (τον οποίο έχει βρει απέναντί του τόσο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όσο και με αυτήν της Ουρουγουάης), ο Τιάγκο Σίλβα (τέθηκαν αντιμέτωποι στα Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν), αλλά και ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ουρουγουάης (και αντίπαλός του στην La Liga καθώς παίζει στην Ατλέτικο) Ντιέγκο Γκοντίν.

Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Σουάρες
Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Σουάρες
Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Σουάρες

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο 30χρονος άσος είπε πως η Γερμανία είναι η δυσκολότερη εθνική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει (στον μικρό τελικό του Μουντιάλ του 2010) και ότι ποδοσφαιρικό του είδωλο ήταν ο Μπατιστούτα, ενώ σε ερώτηση για την αγαπημένη του ταινία απάντησε "Τιτανικός".

Επιπλέον, εξομολογήθηκε πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ακολουθήσει καριέρα τραγουδιστή ενώ σε ερώτηση για το καλύτερο γκολ της καριέρας του απάντησε: "Το ότι γνώρισα τη σύζυγό μου και φτιάξαμε αυτή την οικογένεια".

#MinutoCeleste con Luis Suárez

El goleador histórico de la Celeste, Luis Suárez, respondió tus preguntas en un #MinutoCeleste.Gracias a todos los que han participado a través del Facebook de la AUF.

Posted by AUF - Selección Uruguaya de Fútbol on Tuesday, March 29, 2016
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ