ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Πικέ

Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ αποκάλυψε τους τρεις παίκτες που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια, βάζοντας μέσα στη λίστα του και τον αντίπαλό του από τα ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αντιπάθειά του προς την Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένη, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Ζεράρ Πικέ να παραδεχτεί πως μεταξύ των τριών παικτών που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερα κατά τη διάρκεια της καριέρας του στα γήπεδα είναι και ο σούπερ σταρ των "μερένγκες", Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσο για τους άλλους δύο που απολαμβάνουν την μέγιστη εκτίμηση του Καταλανού αμυντικού της Μπαρτσελόνα ελέω των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων, αυτοί είναι οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

"Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω δει ήταν ο Ντρογκμπά γιατί είχε τα πάντα: ρυθμό, ήταν πολύ δυνατός και καλός στον αέρα. Ήξερε πώς να κάνει ντρίμπλα, χρησιμοποιούσε και τα δύο πόδια, ήταν εκπληκτικός", δήλωσε για τον Ιβοριανό φορ ο Πικέ ενώ για τον Πολωνό άσο της Μπάγερν σημειώνει: "Είναι ψηλός, μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια, είναι καλός στον αέρα".

Οι τρεις δυσκολότεροι αντίπαλοι του Πικέ

Όσον αφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πικέ δήλωσε πως "είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Είναι ολοκληρωμένος, ξέρει να σκοράρει, να δίνει ασίστ, μπορεί να εκτελεί φάουλ, πέναλτι, μπορεί να κάνει τα πάντα".

Ο Πικέ δεν ξέχασε πάντως να σημειώσει πως στη λίστα του θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, τους οποίους αντιμετωπίζει καθημερινά στις προπονήσεις, κάτι όμως που δεν έκανε από τη στιγμή είναι συμπαίκτες του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ