ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σεφ των ποδοσφαιριστών παίρνουν καθημερινά τον βασικό ελληνικό μισθό!

Οι σεφ των ποδοσφαιριστών παίρνουν καθημερινά τον βασικό ελληνικό μισθό!

Πολλοί κορυφαίοι ποδοσφαιριστές προτιμούν να έχουν προσωπικό σεφ που να επιμελείται την διατροφή τους, αν και το κόστος είναι αρκετά υψηλό. Όχι βέβαια για τις δικές τους αστρονομικές απολαβές.

Η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για κάθε αθλητή, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Φυσικά, το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μην είναι στην κορυφή της λίστας, μιας και τα ποσά που διακυβεύονται για τους κορυφαίους παίκτες, είναι αστρονομικά.

Τα μεγάλα αστέρια λαμβάνουν πολύ υψηλές απολαβές και έχουν την δυνατότητα για πολυτέλειες που στον απλό κόσμο φαντάζουν αδιανόητες. Όπως για παράδειγμα να έχουν τον προσωπικό τους σεφ σε καθημερινή βάση.

Πολλοί παίκτες έχουν μπει στη λογική να έχουν δικό τους άνθρωπο που θα επιμελείται σε καθημερινή βάση την διατροφή τους, ώστε να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους. Ξέρουν ότι θα έχουν εκλεκτό φαγητό, με τα καλύτερα προϊόντα και άριστα μαγειρεμένα. Φυσικά, με τις κατάλληλες πρωτεΐνες και όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός.

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε, ο Χάρι Κέιν και ο Ιλκάι Γκιουντογάν είναι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν προσωπικό σεφ. Βέβαια, το κόστος για κάτι τέτοιο είναι ιδιαιτέρως υψηλό, όχι όμως για τις δικές τους τεράστιες απολαβές.

Πόσο φτάνει το ημερήσιο κόστος; Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ένας σεφ ποδοσφαιριστή βάζει στην τσέπη του 562 ευρώ την ημέρα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ναι, όσο περίπου είναι οι μηνιαίες μεικτές βασικές απολαβές ενός Έλληνα εργαζόμενου...

Αντιλαμβάνεται κάποιος ότι το μαγείρεμα σε αυτό το επίπεδο και ειδικά για μεγάλους αθλητές, είναι αρκετά προσοδοφόρο. Μεγέθη πολύ μακριά από την δική μας εγχώρια πραγματικότητα!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ