ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ρώσοι απαγορεύουν το μπάρμπεκιου κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Republican presidential candidate Wisconsin Gov. Scott Walker helps Enrique Rivas turn over a slab of ribs at Dreamland BBQ during a campaign stop, Saturday, Aug. 22, 2015, in Birmingham, Ala. (AP Photo/Butch Dill)
Republican presidential candidate Wisconsin Gov. Scott Walker helps Enrique Rivas turn over a slab of ribs at Dreamland BBQ during a campaign stop, Saturday, Aug. 22, 2015, in Birmingham, Ala. (AP Photo/Butch Dill) AP

Στοπ στο μπάρμπεκιου κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την κυβέρνηση της Ρωσίας, η οποία θέλει να περιορίσει τις πιθανότητες πυρκαγιάς κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Απομένουν 35 ημέρες για την επίσημη έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας και μετά από τις σκέψεις που επικρατούν στις ρωσικές αρχές για απαγόρευση του αλκοόλ στη Μόσχα, η ρωσική κυβέρνηση προέβη στην απαγόρευση του μπάρμπεκιου κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα, στις πόλεις όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, θα καθιερωθεί ειδικό καθεστώς πυρόσβεσης. Η οδηγία δόθηκε στις περιφέρειες της Ρωσίας από την κυβερνητική επιτροπή της χώρας με σκοπό την αποφυγή των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Το έγγραφο με τη συγκεκριμένη οδηγία έχει ήδη υπογραφεί από τον Υπουργό Επείγουσας Κατάστασης, Βλαντιμίρ Πούτσκοφ.

Το μέτρο, το οποίο θα επιβλέπεται από τις δημοτικές αρχές της χώρας, επιβάλλει απαγόρευση στο άναμμα φωτιάς καθώς και στις καύσεις χόρτου, με επιπλέον περιορισμό στα πικ-νικ και στο μπάρμπεκιου με μαγκάλια.

Photo credits: AP Photo/Butch Dill

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ