ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Το Sport24.gr επέλεξε τις 10 πιο αποτυχημένες μεταγραφές που έγιναν στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 και καλεί τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την χειρότερη!

Αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού 2015, το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την καλύτερη μεταγραφή στην Ευρώπη και ανέδειξαν ως κορυφαία αυτή του Μέμφις Ντεπάι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Αϊντχόφεν.

Τώρα που τα πρωταθλήματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί υπάρχει σχηματισμένη άποψη και ο Ντεπάι είναι στις 10 επιλογές μας για τις χειρότερες μεταγραφές, με βάση φυσικά τα χρήματα που δόθηκαν και βέβαια τις προσδοκίες, κυρίως λόγω του ταλέντου των παικτών.

Δείτε λοιπόν παρακάτω τις επιλογές του Sport24.gr για τις χειρότερες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού και εν συνεχεία ψηφίστε την πιο κακή. Δεν σας κάναμε βέβαια την χάρη να συμπεριλάβουμε δανεικούς-αποτυχημένους, όπως οι Φαλκάο και Μπαλοτέλι...

Ματέο Κόβατσιτς (Ρεάλ)

Έχοντας κάνει εξαιρετική χρονιά στην Ίντερ, ήρθε πρόταση 34.800.000€ από την Ρεάλ. Ήξερε πως θα ήταν δύσκολο να κερδίσει θέση στην 11άδα, ο Καζεμίρο το κατάφερε, όχι όμως ο Κροάτης και η Μίλαν θέλει να τον φέρει πίσω στην Ιταλία.

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Μέμφις Ντεπάι (ManUtd)

Μεγάλο ταλέντο, τρομερός με την Αϊντχόφεν. Αφού πήρε την μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασχολήθηκε περισσότερο με ψώνια, βόλτες, εξόδους, αυτοκίνητα κτλ. Ίσως στο μέλλον να δείξει ποιος είναι, τα 27.500.000€ + 7.000.000€ bonus δεν είναι πολλά για τη αξία του, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Manchester United's Dutch midfielder Memphis Depay reacts after United take the lead due to an own goal from Tottenham Hotspur's English defender Kyle Walker during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 8, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.        (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images)
Manchester United's Dutch midfielder Memphis Depay reacts after United take the lead due to an own goal from Tottenham Hotspur's English defender Kyle Walker during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 8, 2015. AFP PHOTO / OLI SCARFF RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. (Photo credit should read OLI SCARFF/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Λουίζ Αντριάνο (Μίλαν)

Έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό του με την Σαχτάρ, η Μίλαν πλήρωσε για τον Βραζιλιάνο επιθετικό 8.000.000 ευρώ και του έδωσε το Νο9. Προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί τον Ιανουάριο, αλλά γύρισε από την Κίνα χωρίς να έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Foto LaPresse - Spada
01 dicembre 2015 Milano  ( Italia)
Sport Calcio
Milan - Crotone
Coppa Italia  TIM Cup 2015 2016 - " Stadio San Siro "
Nella foto: luiz adriano 

Photo LaPresse - Spada
01 December 2015 Milan ( Italy)
Sport Soccer
Milan - Crotone
Italian Cup - TIM Cup 2015 2016  - " San Siro  Stadium "
In the pic:  luiz adriano
Foto LaPresse - Spada 01 dicembre 2015 Milano ( Italia) Sport Calcio Milan - Crotone Coppa Italia TIM Cup 2015 2016 - " Stadio San Siro " Nella foto: luiz adriano Photo LaPresse - Spada 01 December 2015 Milan ( Italy) Sport Soccer Milan - Crotone Italian Cup - TIM Cup 2015 2016 - " San Siro Stadium " In the pic: luiz adriano LAPRESSE/SPADA

Αρντά Τουράν (Μπαρτσελόνα)

Επέλεξε στην χρονιά πριν το Euro 2016 να αφήσει την Ατλέτικο, να μείνει χωρίς επίσημο ματς για 6 μήνες και εν συνεχεία να κάθετε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. 34.000.000€ + 7.000.000€ bonus πήρε η Ατλέτικο που παίζει στα ημιτελικά του Champions League και ο Τούρκος περιμένει το Euro για να παίξει λίγο μπαλίτσα.

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πικράθηκαν από την επιθυμία του να φύγει και τώρα απολαμβάνουν την αποτυχία του. Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 63.340.000€ + 5.630.000€ bonus, τώρα θα κληθεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα να τον κάνει να βρει τον εαυτό του.

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Κριστιάν Μπεντεκέ (Λίβερπουλ)

Έβαλε μερικά κρίσιμα γκολ, αλλά έχει χάσει και τα άχαστα. Η Άστον Βίλα πήρε 46.600.000€ και ο Βέλγος επιθετικός θυμίζει περίπτωση Άντι Κάρολ. "Μακάρι να μην είχα έρθει ποτέ στη Λίβερπουλ", δήλωσε και ο ίδιος πρόσφατα.

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Τζάκσον Μαρτίνες (Ατλέτικο)

Η αποτυχία έχει "σφραγιστεί", καθώς ήδη έχει πουληθεί στην Κίνα. Ο Κολομβιανός επιθετικός είχε πει το "ναι" στη Μίλαν που πλήρωσε την ρήτρα του στην Πόρτο, αλλά το ίδιο έκανε και η Ατλέτικο, έτσι με 35.000.000 πήγε στη Μαδρίτη, όπου δεν έκανε τίποτα.

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Σον Χέουνγκ-Μιν (Τότεναμ)

Η Τότεναμ φέτος διεκδίκησε τίτλο και τον χάνει από το θαύμα της Λέστερ. Η μεγάλη, η ακριβή της μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Σον Χέουνγκ-Μιν με 29.000.000€ από την Λεβερκούζεν. Ο Νοτιοκορεάτης δεν βοήθησε όσο έπρεπε, αν οι "σπερς" είχαν δώσει αυτά τα χρήματα αλλού, ίσως τώρα να ήταν πρωταθλητές.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 20:  Son Heung-Min of Tottenham Hotspur celebrates scoring the opening goal during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane on September 20, 2015 in London, United Kingdom.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 20: Son Heung-Min of Tottenham Hotspur celebrates scoring the opening goal during the Barclays Premier League match between Tottenham Hotspur and Crystal Palace at White Hart Lane on September 20, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Ζοφρέ Κοντογκμπιά (Ίντερ)

Από την ίδια την διοίκηση της Ίντερ παραδέχτηκαν πως τον αγόρασαν με 30.000.000 ευρώ από τη Μονακό για να μην το πάρει η Μίλαν. Σίγουρα δεν βοήθησε όσο περίμεναν, έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις πρόσφατα και ίσως στο μέλλον να βοηθήσει.

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές

Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (ManUtd)

Ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του, η Μπάγερν πήρε 20.000.000 ευρώ και στο Μάντσεστερ πίστεψαν πως θα είναι αυτός που θα βάλει τάξη στην μεσαία γραμμή της ομάδας του. Σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε... Σβάινσταϊγκερ και έχει χάσει και την θέση του στην 11άδα της εθνικής Γερμανίας

Οι δέκα πιο αποτυχημένες μεταγραφές
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ