ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι οπαδοί της Μπόκα σε κάνουν να χάσεις και... πέναλτι!

Οι οπαδοί της Μπόκα σε κάνουν να χάσεις και... πέναλτι!

Το "Bombonera" δεν αποκαλείται τυχαία... κολαστήριο για κάθε αντίπαλο. Δείτε το μο-να-δι-κό σόου που προσέφεραν οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς στον αγώνα με την Ραφαέλα και θα καταλάβετε (video)!

Η Μπόκα Τζούνιορς επιβλήθηκε 3-0 της Ατλέτικο Ραφαέλα για την 9η αγωνιστική του αργεντίνικου πρωταθλήματος έχοντας για σκόρερ τους Τέβες, Καρίσο και Λοδέιρο, ωστόσο αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν κάποιος εκ των τριών αλλά ο Αγκουστίν Οριόν και το φοβερό κοινό του "Bombonera".

Με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, η Ραφαέλα κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιριά να ξαναμπεί στο παιχνίδι αν ευστοχούσε όμως κάπου εκεί "το πήραν πάνω τους" οι οπαδοί της Μπόκα: το πέταλο άρχισε να πάλλεται από τα τραγούδια τους και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλες οι εξέδρες του "Bombonera" ήταν στο... πόδι, με τον εκτελεστή της Ραφαέλα να λυγίζει κάτω από την πίεση της εξέδρας και να αποτυγχάνει να νικήσει τον γκολκίπερ Οριόν από τα 11 βήματα.

Απολαύστε τους οπαδούς της Μπόκα σε στιγμές έκστασης να παραδίδουν δωρεάν μαθήματα για το πώς μπορεί να στηρίζεις με πάθος -αλλά χωρίς παρεκτροπή- την αγαπημένη σου ομάδα:

Μπόκα Τζούνιορς - Ατλέτικο Ραφαέλα 3-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ