ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Newcastle Jets θέλουν τον Ροντρίγκες για αντι-Βάργκας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Goal.com", ο Πατίτο Ροντρίγκες είναι πολύ κοντά στην μετακίνησή του στους Newcastle Jets, με την ομάδα της Αυστραλίας να τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Πατίτο Ροντρίγκες αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες απ' την ΑΕΚ και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του " Goal.com", ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Newcastle Jets, οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

Το ρεπορτάζ της γνωστής ιστοσελίδας υποστηρίζει πως οι διοικούντες την ομάδα προορίζουν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό για αντικαταστάτη του Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Οκτώβριο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Newcastle Jets είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ροντρίγκες και κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Πλέον, ως ελεύθερος, ο Αργεντινός είναι έτοιμος να ζήσει μία καινούργια εμπειρία στην A-League.

Η ομάδα της Αυστραλίας, ύστερα από 11 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, πέντε λιγότερους απ' την πρωτοπόρο Syndey FC. Τη φετινή σεζόν, ο Ροντρίγκες πραγματοποίησε μόλις πέντε ολιγόλεπτες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, δίχως να σημειώσει κάποιο γκολ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ