ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Μέσι, Μαστσεράνο και Νεϊμάρ πέταξαν μαζί για το Βραζιλία - Αργεντινή

Οι Μέσι, Μαστσεράνο και Νεϊμάρ πέταξαν μαζί για το Βραζιλία - Αργεντινή

Οι Μέσι, Μαστσεράνο και Νεϊμάρ πέταξαν με το αεροπλάνο του Βραζιλιάνου για τον αγώνα της "σελεσάο" με την Αργεντινή την ερχόμενη Παρασκευή.

Μπορεί να είναι τα μεγάλα αστέρια δύο Εθνικών ομάδων που τα ματς τους είναι από τα μεγαλύτερα ντέρμπι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Μέσι, Μαστσεράνο και Νεϊμαρ δεν έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους.

Οι τρεις τους πέταξαν μαζί για τη Βραζιλία όπου η Σελεσάο την Παρασκευή (10/11) θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς για την "αλμπισελέστε".

Η Βραζιλία είναι πρώτη στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ με 21 βαθμούς μετά από δέκα αγώνες. Αντίθετα, η Αργεντινή είναι στην έκτη θέση με 16 βαθμούς και κινδυνεύει να μείνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες χώρες.

Ο Νεϊμάρ, ως καλός οικοδεσπότης πήρε μαζί του στο ιδιωτικό του αεροπλάνο τους δύο συμπαίκτες του. Οι τρεις τους έβγαλαν και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τους πιλότους. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει δύο ιδιωτικά τζετ για τα οποία έχει δαπανήσει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια.

Η είδηση ότι η τρεις τους ταξιδεύουν μαζί έφερε αρκετούς δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο του Ρίο ωστόσο, όπως ήταν φυσιολογικό, είχαν φροντίσει για την παρουσία ατόμων προσωπικής ασφαλείας που τους φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα και στη συνέχεια οι Νεϊμαρ, Μέσι και Μαστσεράνο κατέληξαν στα ξενοδοχεία όπου βρίσκονται οι εθνικές ομάδες των χωρών τους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ