ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι καλύτεροι ξένοι ελεύθεροι της αγοράς

Οι καλύτεροι ξένοι ελεύθεροι της αγοράς
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, αλλά οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές ανά τον πλανήτη είναι πολλοί και τον Σεπτέμβρη οι περισσότεροι θα βρουν ομάδα. Το Sport24.gr ξεχώρισε τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις... από τον Μεξές μέχρι τον Κλόζε!

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και είναι ο μήνας... των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, έτσι το Sport24.gr ξεχώρισε τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Θυμίζουμε πως σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε την 31η Αυγούστου, ενώ αν κάποιος πάρει ελεύθερο παίκτη μετά την 1η Σεπτέμβρη απλά δεν θα τον έχει διαθέσιμο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην θέση του τερματοφύλακα ξεχωρίζουν δύο περιπτώσεις, ο 32άχρονος Ρώσος, Βλάντιμιρ Γκαμπούλοβ, που έμεινε ελεύθερος από την Ντινάμο Μόσχας και ο Τζόνι Πλασίντ, ο οποίος δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεμς, ενώ θυμίζουμε πως ο 28άχρονος είχε παίξει στο Copa America με την Αϊτή.

Ο Μαρτίν Κάσερες στα 29 του είναι ελεύθερος και σίγουρα άμεσα θα βρει ομάδα, ενώ υπόλοιποι καλοί κεντρικοί αμυντικοί που είναι χωρίς ομάδα είναι οι Μεξές, Αλέξ (Μίλαν), Γιοάν Ταβάρες, Παουλάο, Λόρικ Τσάνα, Ονιέγου, Σιανί και Παπά Γκουέιγ.

Από μπακ ξεχωρίζουν οι Χουάν Μανουέλ Βάργκας, Κονστάν, Ρίτσαρντσον, Χοσέ Ενρίκε, Μπένις, ενώ υπάρχει και ο Λεάντρο Σαλίνο, που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Ολυμπιακό.

Στους μέσους ξεχωρίζει ο Ματιέ Φλαμινί, ελεύθερος έμεινε από την Λεβάντε ο Σιμάο και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις όπως των Ούγκο Βιάνα, Ολτζάν Αντίν, Νόλαν, Λαμπιάντ, Ρεγκατέν και οι ιδιαίτερες περιπτώσεις των Χονάς Γκουτιέρες, Μουντάρι, Μοαμέντ Σισοκό, Ραούλ Μεϊρέλες, Ομπράνιακ και Εμάνιουελσον.

Στην επίθεση το μεγάλο όνομα ήταν ο Οσβάλντο και λέμε ήταν διότι αποφάσισε στα 30 του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στη μουσική! Μετά υπάρχουν οι Μπερμπάτοβ, Κλόζε, Μπέντνερ, Κουράνι, Ντι Νατάλε και Αντεμπαγιόρ, οι προβληματικοί Σαμάκ, Μπελφοντίλ, Ανιτσέμπε, Οντεμβίγκι, Μακέντα, ενώ υπάρχουν και οι γνωστοί μας... Τζεμπούρ, Πάρα και Νέρι Καστίγιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ