ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι καλύτερες ατάκες του 2015

Οι καλύτερες ατάκες του 2015

Το 2015 φτάνει στο τέλος του και η ιστοσελίδα "goal.com" συγκέντρωσε τις καλύτερες ατάκες που είπαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου από την αρχή του έτους.

Λίγες μέρες πριν τελειώσει το 2015 η ιστοσελίδα "goal.com" βρήκε ατάκες που είπαν προπονητές και παίκτες κατά τη διάρκεια της χρονιάς και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Από τον...οργασμό του Ομπαμεγιάνγκ μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Σάλκε μέχρι το καυτό φιλί του Λίαμ Κάραχερ των Οasis στον Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Σίτι το 2012.

Ένα δείγμα από τις καλύτερες ατάκες που ειπώθηκαν το 2015 όπως μας τις παραθέτει το "goal.com".

Όταν στις 28 Φεβρουαρίου η Μπορούσια Ντόρτμουντ φιλοξενούσε τη Σάλκε στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" όλοι περίμεναν να είναι ακόμα ένα σκληρό ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ. Το τελικό 3-0 υπέρ της ομάδας του Κλοπ οδήγησε τον Ομπαμεγιάνγκ στην εξής δήλωση : " Το να νικάς σε ένα τέτοιο ντέρμπι είναι σαν να παθαίνεις οργασμό. Και μπορώ να σας πω ότι ήταν μεγάλος".

Οι καλύτερες ατάκες του 2015

Όταν στον ημιτελικό του Champions League της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου η Γιουβέντους απέκλεισε τη Ρεάλ ο Ρόι Κιν έκανε την εξής καυστική δήλωση: " Ήταν πολύ δύσκολο για τη Ρεάλ να παίζει με δέκα παίκτες". Με αυτή τη δήλωση ήθελε να δείξει πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έπαιξε όπως ήθελε και έπιανε απλά...χώρο.

Ο εκκεντρικός πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο, έψαχνε προπονητή για την ομάδα του όταν σχολίασε την πιθανότητα να αναλάβει ο Ράφα Μπενίτεθ τα ηνία της ομάδας: " Θα προσλάμβανα τον Μπενίτεθ αλλά πρώτα θα τον έστελνα να δει έναν διατροφολόγο".

Sampdoria's President Massimo Ferrero during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs UC Sampdoria at Bentegodi stadium in Verona, Italy, 08 December 2014.
ANSA/FILIPPO VENEZIA
Sampdoria's President Massimo Ferrero during the Italian Serie A soccer match Hellas Verona FC vs UC Sampdoria at Bentegodi stadium in Verona, Italy, 08 December 2014. ANSA/FILIPPO VENEZIA ANSA

Ο θρύλος του τένις Μπιορν Μποργκ μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς λέγοντας την εξής παράξενη ατάκα: " Ο Ζλάταν είναι ο πιο γνωστός Σουηδός στον κόσμο, είναι πιο γνωστός ακόμα και από το ΙΚΕΑ".

Paris St Germain's Zlatan Ibrahimovic reacts during their French Ligue 1 soccer match against Olympique Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris November 9, 2014. REUTERS/Charles Platiau (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER) - RTR4DHLB
Paris St Germain's Zlatan Ibrahimovic reacts during their French Ligue 1 soccer match against Olympique Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris November 9, 2014. REUTERS/Charles Platiau (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER) - RTR4DHLB REUTERS

Το μέγεθος του εγωισμού του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι σε γνωστό σε όποιον παρακολουθεί έστω και λίγο ποδόσφαιρο. Η δήλωσή του όμως για το τι πρέπει να κάνει η Παρί για να αναγνωρίσει την προσφορά του στην ομάδα ξεπερνάει κάθε όριο: " Τι πρέπει να κάνει; Δεν ξέρω. Ίσως πρέπει να αντικαταστήσει τον Πύργο του Άιφελ με ένα άγαλμα του Ζλάταν".

Οι καλύτερες ατάκες του 2015

Ποια μπορεί να είναι η άποψη του Πελέ για το νέο μεγάλο αστέρι της "Σελεσάο", Νεϊμάρ; Ίσως όχι και η καλύτερη αφού είπε την εξής ατάκα: " Πιστεύω πως το να γίνει ο νέος βασιλιάς, ο νέος Πελέ είναι αδύνατον. Ο πατέρας μου και η μητέρα μου έκλεισαν το εργοστάσιο".

Όταν ρώτησαν τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ποιο είναι το πιο παράξενο που του είχε συμβεί όταν ήταν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ξεστόμισε την εξής απίστευτη ατάκα: " Ήμουν στο γραφείο μου μετά τη νίκη που μας έδωσε τον τίτλο (σ.σ. η Σίτι νίκησε την τελευταία αγωνιστική την ΚΠΡ στα τελευταία λεπτά) και ο Λίαμ Γκάλαχερ από τους Oasis μπήκε μέσα. Είναι φανατικός οπαδός της Σίτι και μου έδωσε ένα μεγάλο φιλί στο στόμα...δεν πρόλαβα να αντιδράσω".

Οι καλύτερες ατάκες του 2015

Δεν είναι μόνο ο Λίαμ Γκάλαχερ που δείχνει την αγάπη του για τη Μάντσεστερ Σίτι με κάπως παράξενο τρόπο. Ο Νόελ Γκάλαχερ έδειξε τον θαυμασμό του για τον Νταβίντ Σίλβα λέγοντας πως: " Θα άφηνα τον Νταβίντ Σίλβα να κάνει σεξ με τη γυναίκα μου". Εμείς στην Ελλάδα ίσως δεν είμαστε τόσο πολιτισμένοι...

Η απίστευτη πορεία της Λέστερ από την αρχή του πρωταθλήματος έχει εκπλήξει πολλούς και ο Κλαούντιο Ρανιέρι έψαχνε τρόπους να εμψυχώσει τους παίκτες του να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις λέγοντας πως: " Τώρα θέλω να μην δεχτούμε γκολ. Κάθε φορά που θα κρατάμε το "μηδεν" θα τους κερνάω πίτσα και ίσως χοτ-ντογκ".

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Λατινική Αμερική η Ουρουγουάη υποδέχτηκε τη Χιλή και τη νίκησε με 3-0. Το highlight του αγώνα όμως ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Χιλής, Χόρχε Σαμπάολι όταν τον ρώτησαν πως έχασε τον αγώνα ενώ είχε πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής η ομάδα του: " Ένα βράδυ πήγα σε ένα μπαρ. Ήμουν με μια γυναίκα. Μιλάγαμε όλο το βράδυ, γελάγαμε φλερτάραμε και πλήρωσα αρκετά ποτά. Γύρω στις πέντε το πρωί μπήκε μέσα ένας τύπος την τράβηξε από το χέρι και την πήγε στην τουαλέτα. Έκαναν έρωτα και έφυγε μαζί του. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί είχα την κατοχή όλο το βράδυ".

Οι καλύτερες ατάκες του 2015
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ