ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ινδοί δεν ξεχνούν τον Κατσουράνη

Kostas Katsouranis of FC Pune City celebrates scoring the second goal for Pune during match 24 of the Hero Indian Super League between Atlético de Kolkata and FC Pune City held at the Salt Lake Stadium in Kolkata, West Bengal, India on the 7th November 2014.

Photo by:  Ron Gaunt/ ISL/ SPORTZPICS
Κατσουράνης KOSTAS KATSOURANIS OF FC PUNE CITY CELEBRATES SCORING THE SECOND GOAL FOR PUNE DURING MATCH 24 OF THE HERO INDIAN SUPER LEAGUE BETWEEN ATLETICO DE KOLKATA AND FC PUNE CITY HELD AT THE SALT LAKE STADIUM IN KOLKATA, WEST BENGAL, INDIA ON THE 7TH NOVEMBER 2014. PHOTO BY: RON GAUNT/ ISL/ SPORTZPICS

Η Pune City θα τιμήσει τον Κώστα Κατσουράνη στο ματς με την Mumbai με τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομα του στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Κώστας Κατσουράνης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία και την ομάδα της Pune City. Με τους "επιβήτορες" αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις, μετρώντας 4 γκολ και αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι διοικούντες της Pune προσπάθησαν να τον κρατήσουν, όμως ο έμπειρος μέσος επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Ένα χρόνο αργότερα ο Κώστας Κατσουράνης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους και όπως φαίνεται οι Ινδοί δεν τον ξέχασαν.

Όπως ανακοίνωσαν στον λογαριασμό τους στο twitter, θα τιμήσουν τον Έλληνα άσο στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης με την Mumbai.

Οι φίλαθλοι θα τραγουδήσουν το όνομα του και προφανώς θα είναι κάτι που θα μοιραστούν στα social media.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ