ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι φανέλες που πουλήθηκαν περισσότερο τη σεζόν 2015-16

Οι φανέλες που πουλήθηκαν περισσότερο τη σεζόν 2015-16

Τα επίσημα στοιχεία για τις πωλήσεις των εμφανίσεων την περασμένη σεζόν έγιναν γνωστά με την πρώτη δεκάδα να έχει εκπλήξεις. Έσπασε το ρεκόρ της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η σεζόν 2015-16 ολοκληρώθηκε ουσιαστικά στις αρχές του Ιουνίου και πλέον όλες οι ομάδες προετοιμάζονται για την επόμενη περίοδο. Το ίδιο κάνουν και τα τμήματα μάρκετινγκ των ομάδων έχοντας ως βάση το τι έγινε την περασμένη περίοδο.

Αυτό είναι και το θέμα του άρθρου μας αφού βγήκαν στην επιφάνεια όλα τα στοιχεία της περασμένης περιόδου.

Τα ονόματα που υπάρχουν στην πρώτη δεκάδα πωλήσεων και κυρίως ορισμένα που απουσιάζουν προκαλούν μεγάλη εντύπωση, αλλά εξηγούνται παρακάτω. Έχοντας ως δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων γίνεται εύκολα κατανοητό πως το γεγονός ότι έχει τρεις παίκτες στην πρώτη δεκάδα είναι λογικό.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" παρουσίασαν αύξηση των πωλήσεων τους κατά 40%(!), ποσοστό που μόνο η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να φτάσει έχοντας όμως σαφέστατα μικρότερο νούμερο πωλήσεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Άντονι Μαρσιάλ, ενώ στην τέταρτη ο Σβαϊνστάιγκερ, δηλαδή δύο από τα μεταγραφικά αποκτήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γερμανός είχε άνοδο 23 θέσεων στη σχετική λίστα με τον Ρούνεϊ να συμπληρώνει την τριάδα με την έκτη θέση.

Πάμε τώρα στην κορυφή. Εκεί βρίσκεται ο Μέσι διατηρώντας έτσι τα πρωτεία του έχοντας μάλιστα αύξηση κατά 20% με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί και τον Αζάρ να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Η πρώτη δεκάδα αθλητών σε πωλήσεις:

1) Μέσι

2) Κριστιάνο Ρονάλντο

3) Μαρσιάλ

4) Σβαϊνστάιγκερ

5) Αζάρ

6) Ρούνεϊ

7) Νεϊμάρ

8) Αγκουέρο

9) Σάντσες

10) Κοουτίνιο

Οι φανέλες που πουλήθηκαν περισσότερο τη σεζόν 2015-16
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ