ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Ελβετοί "γεμίζουν" τα Σπάτα

Switzerland's Ricardo Rodriguez, center, celebrates after scoring the opening goal from the penalty spot during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Northern Ireland and Switzerland at Windsor Park in Belfast, Northern Ireland, Thursday Nov. 9, 2017. (AP Photo/Peter Morrison)
Switzerland's Ricardo Rodriguez, center, celebrates after scoring the opening goal from the penalty spot during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Northern Ireland and Switzerland at Windsor Park in Belfast, Northern Ireland, Thursday Nov. 9, 2017. (AP Photo/Peter Morrison) AP PHOTO/PETER MORRISON

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, θα προπονηθεί η εθνική ομάδα της Ελβετίας τόσο πριν, όσο και ενδεχομένως μετά το φιλικό της Παρασκευής (23/3) με την Ελλάδα.

Μπορεί λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών της ΑΕΚ με τις εθνικές ομάδες, να έχουν «αδειάσει» τα Σπάτα. Όμως η εθνική ομάδα της Ελβετίας θα «γεμίσει» το προπονητικό κέντρο της Ένωσης τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή της αντιπάλου της Ελλάδας στο φιλικό της Παρασκευής 23/3 αναμένεται στην Αθήνα την Δευτέρα (19/3) το βράδυ.

Και την Τρίτη (20/3) θα χρησιμοποιήσει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει την προπόνηση της. Απόγευμα, καθώς το πρωί έχει προπόνηση η ΑΕΚ.

Ενώ η εθνική Ελβετίας θα πάει στα Σπάτα και την Τετάρτη (21/3), ενώ την παραμονή του ματς θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ. Δεν αποκλείεται οι Ελβετοί να κάνουν και αποφόρτιση το Σάββατο (24/3) το πρωί, πάλι στα Σπάτα, πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ