ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δύο ΓΚΟΛΑΡΕΣ του Βασιλεία - Παρί Σεν Ζερμέν

Οι δύο ΓΚΟΛΑΡΕΣ του Βασιλεία - Παρί Σεν Ζερμέν
Παρί Σεν Ζερμέν - Βασιλεία

Δύο εκπληκτικά γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Βασιλείας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Απολαύστε τα βίντεο.

Μπορεί ως αγώνας να μην έκλεβε την παράσταση από το Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα γκολ του σίγουρα είναι ανώτερα από κάθε άλλο στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 2-1 τη Βασιλεία στην Ελβετία, σε ένα παιχνίδι με δύο εκπληκτικά τέρματα, που πιθανόν να είναι υποψήφια για τα ετήσια βραβεία των κορυφαίων γκολ.

Η αρχή έγινε με το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων από τον Λούκα Τσούφι. Ο Ελβετός μέσος βρέθηκε περίπου 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή των Γάλλων και σε δεξιά θέση, αλλά είδε τον Αλφόνς Αρεολά εκτός θέσης. Η σέντρα σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τον 23χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος παρά το ταλέντο του, "πλήρωσε" ένα λάθος απειρίας.

Κι αν η προσπάθεια του Τσούφι ίσως να ήταν και λίγο τυχερή, ειδικά εάν προσπαθούσε να βγάλει σέντρα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη μαγεία του γκολ που σημείωσε ο Τομάς Μενιέ στο 90ό λεπτό και με το οποίο έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Αντριέν Ραμπιό έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Βέλγος δεξιός μπακ βρισκόταν λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Βασιλείας και έπιασε ένα απίστευτο γυριστό με φάλτσο και χωρίς η μπάλα να σκάσει κάτω, την έστειλε στο "παραθυράκι" του Τόμας Βάτσλικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στους "16" Άρσεναλ και Παρί Σεν-Ζερμέν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ