ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διακοπές των αστέρων του ποδοσφαίρου

Οι διακοπές των αστέρων του ποδοσφαίρου

Η αγγλική ιστοσελίδα "90 min" δημιούργησε ένα μικρό σατιρικό βίντεο για τις διακοπές των ποδοσφαιρικών αστέρων και τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα τους. (VIDEO)

Ένα χιουμοριστικό (και καυστικό...) βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων δημιούργησε η ιστοσελίδα "90min", προκειμένου να σατιρίσει τις καλοκαιρινές διακοπές ορισμένων από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρικούς αστέρες.

Το βίντεο αρχίζει με τον Νεϊμάρ να λιάζεται σε μία πισίνα, τον Τέρι να κλέβει την κοπέλα ενός αγνώστου, τον Ρούνεϊ να δοκιμάζει διαφορετικά κουρέματα, τον Κέι να προσπαθεί να βρει την... τρύπα σε παιδικό παιχνίδι, τον Μέσι να κρύβει λεφτά στον καναπέ, τον Μίλνερ να διαβάζει ένα βιβλίο φορώντας μπουρνούζι και χαϊδεύοντας έναν μαύρο γάτο, τον Ζλάταν να χωρίζει στη μέση μία... ντοματόσουπα, τον Ρονάλντο να κάνει τραμπάλα με το τρόπαιο του Euro, τον Βάρντι να πλακώνει στο ξύλο έναν θαμώνα ενός μπαρ και τον Χαρτ, φορώντας τα γάντια του τερματοφύλακα να ρίχνει στο έδαφος ένα μπολ με φρούτα...

Υπό τους ήχους ενός καλοκαιρινού τραγουδιού, το βίντεο απεικονίζει μία ξεχωριστή πτυχή της προσωπικότητας του κάθε διάσημου... Όχι και άσχημα!

Δείτε το:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ