ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αποδόσεις του Stoiximan.gr για το διάδοχο του Βενγκέρ στην Άρσεναλ

FILE - In this Thursday, March 8, 2018 file photo Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy. Arsenal manager Arsene Wenger says he will leave the English club at the end of the season after more than 21 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Βενγκέρ (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Άρσεναλ ύστερα από 22 χρόνια, και ήδη στο διαδίκτυο υπάρχουν αποδόσεις για τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αναμένεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν να αποχωρήσει από τον πάγκο των "κανονιέρηδων" ύστερα από 22 χρόνια, ανακοινώνοντας την απόφασή του μέσω δήλωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Έπειτα από την ανακοίνωση της αποχώρησης, οι bookmakers δημιούργησαν αμέσως ειδικό στοίχημα προσφέροντας αποδόσεις για το διάδοχο του 68χρονου.

Πιθανότερος διάδοχος Βενγκέρ, σύμφωνα με τον Stoiximan, είναι ο νυν τεχνικός της Νιου Γιορκ Σίτι, Πατρίκ Βιεϊρά, τον οποίο προπονούσε ο Αλσατός στην Άρσεναλ από το 1996 έως το 2005.

Δεύτερος στη λίστα βρίσκεται ο Βορειο-Ιρλανδός προπονητής της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς με τρίτο πιθανότερο αντικαταστάτη τον 58χρονο Ιταλό πρώην προπονητή των Γιουβέντους, Μίλαν, Τσέλσι, Παρί, Ρεάλ, Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι.

Μεταξύ των ονομάτων που ενδέχεται να κάτσουν στον πάγκο των "κανονιέρηδων" από την επόμενη σεζόν, ενδιαφέρουν παρουσιάζουν αυτά των Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μάρκο Σίλβα, οι οποίοι είναι γνώριμοι στο ελληνικό κοινό από τις θητείες τους στον πάγκο του Ολυμπιακού τις σεζόν 2012-2013 και 2015-2016 αντίστοιχα.

Τέλος, εκτός του Πατρίκ Βιεϊρά, υπάρχουν και άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές που είχε σαν παίκτες του ο Αρσέν Βενγκέρ. Αυτοί είναι ο νυν βοηθός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Μικέλ Αρτέτα, ο δεύτερος βοηθός προπονητής της εθνικής Βελγίου, Τιερί Ανρί και ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή του Άγιαξ, Ντένις Μπέργκαμπ.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με τις αποδόσεις:

Οι αποδόσεις του Stoiximan.gr για το διάδοχο του Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Ποιος θα είναι ο επόμενος Προπονητής της Άρσεναλ;

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni, File

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ