ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Τα συμβόλαια των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα υψηλότερα στον κόσμο σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η ομάδα με τα υψηλότερα συμβόλαια σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στον κόσμο για το 2015. Σύμφωνα με την GSSS (Global Sports Salaries Survey), οι παίκτες της γαλλικής ομάδας έχουν μέσο όρο κέρδη 7.4 εκατ. ευρώ το χρόνο ή αλλιώς 142 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα!

Στην 2η θέση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες της "βασίλισσας" κερδίζουν μ.ο 7.04 εκατ. ευρώ (135.000 ευρώ την εβδομάδα) Στην 3η θέση, από την πρώτη που ήταν την περασμένη σεζόν, είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 6.9 εκατ. ευρώ μ.ο (134.000 ευρώ την εβδομάδα).

Τέταρτη στην λίστα είναι η Μπαρτσελόνα με 6.58 εκατ. ευρώ μ.ο αποδοχών των παικτών της (126.000 ευρώ την εβδομάδα). Στην 5η θέση βρίσκεται η ομάδα μπέιζμπολ LA Dodgers 6.52 εκατ. ευρώ (125.000 ευρώ την εβδομάδα).

Στην πρώτη δωδεκάδα βρίσκονται 8 ποδοσφαιρικές ομάδες, τρεις από το μπέιζμπολ και μία από το μπάσκετ. Τέσσερις ομάδες είναι από τις ΗΠΑ, τέσσερις από την Αγγλία, δύο από την Ισπανία και μία από την Γαλλία και την Γερμανία.

Οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ Brooklyn Nets είναι πιο καλοπληρωμένοι παίκτες στο NBA (11η στην λίστα) και ακολουθούν οι New York Knicks, LA Clippers, Sacramento Kings, Denver Nuggets.

Η λίστα περιλαμβάνει 333 ομάδες σε όλα τα αθλήματα του κόσμου και καμία ελληνική δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ