ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 8άδες σε Champions League και Europa League

Οι 8άδες σε Champions League και Europa League

Δείτε τις 8+8 ομάδες που θα μπουν την Παρασκευή στην κληρωτίδα για τα προημιτελικά του Champions League και εν συνεχεία για αυτά του Europa League. Κυρίαρχος η Ισπανία, πουθενά η Ιταλία

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 8 ομάδες των προημιτελικών του Champions League και τις 8 των προημιτελικών του Europa League, οι οποίες θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή.

Κυρίαρχη η Ισπανία με έξι ομάδες, καθώς έχει τρεις στη μία διοργάνωση και τρεις στην άλλη, ενώ η Ιταλία δεν έχει κανέναν εκπρόσωπο!

Οι υπόλοιπες δέκα, πέραν των έξι ισπανικών, είναι τρεις από Γερμανία, δύο από Αγγλία και Πορτογαλία, ενώ από μία ομάδα έχουν οι Γαλλία, Ουκρανία και Τσεχία.

Η κλήρωση του Champions League θα διεξαχθεί στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νιόν της Ελβετίας και θα ακολουθήσει αυτή του Europa League.

Να ξεκαθαρίσουμε πως θα γίνει μία κλήρωση, μόνο για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν 5-6 Απριλίου τα πρώτα ματς (7 Απριλίου Europa) και 12-13 Απριλίου οι ρεβάνς (14 Απριλίου Europa).

Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει 18 Απριλίου και τα ματς 26-27 Απριλίου και 3-4 Μαΐου (28 Απριλίου και 5 Μαΐου Europa). Ο τελικός στο "Σαν Σίρο" στις 28 Μαΐου (στο "Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ" στις 18 Μαΐου για το Europa League).

Champions League

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Europa League

Σεβίλλη (Ισπανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Μπιλμπάο (Ισπανία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Σαχτάρ (Ουκρανία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ