ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι 16 γκολκίπερ που "βάζουν φωτιά" στο μεταγραφικό παζάρι

Οι 16 γκολκίπερ που "βάζουν φωτιά" στο μεταγραφικό παζάρι

Η Corriere dello Sport παρουσίασε τους 16 γκολκίπερ που αναμένεται να είναι περιζήτητοι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, μεταξύ των οποίων και ο Ορέστης Καρνέζης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος σε αυτά ξεκίνησαν ήδη τα μπάνια (τουλάχιστον όσοι δεν θα πάρουν μέρος στον τελικό του Champions League ή δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες στο Coppa America) όμως οι παράγοντες των ομάδων μόνο "ήσυχοι" δεν θα είναι τον Ιούνιο καθώς τώρα οφείλουν να "τρέξουν" για τις μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2015 αναμένεται μάλιστα ιδιαίτερα θερμό και όσον αφορά τους τερματοφύλακες καθώς αρκετά μεγάλα ονόματα φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων, με την "Corriere dello Sport" να κάνει αξιολόγηση και να παρουσιάζει μέσα από την διαδικτυακή της έκδοση 16 τερματοφύλακες που θεωρεί πως θα... βάλουν φωτιά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Κασίγιας, Ντε Χέα, Λορίς, Τσεχ, Χαντάνοβιτς και Σίριγκου είναι τα πιο εντυπωσιακά ονόματα της λίστας, στη οποία συναντάμε και ένα "δικό μας παιδί", τον Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ουντινέζε στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στη Serie A.

Foto LaPresse - Spada
08 04 2015 Parma  (Italia)
Sport Calcio
Parma - Udinese  
Campionato di Calcio Serie A TIM 2014 2015 - Stadio " Tardini   "
Nella foto: esultanza dopo il gol varela 1- 0 , karnezis

Photo LaPresse - Spada
08 04 2015 Parma  ( Italy)
Sport Soccer
Parma - Udinese 
Italian Football Championship League A TIM 2014 2015 - "  Tardini" Stadium 
In the pic:   celebrates after scoring varela 1-0 , karnezis
Foto LaPresse - Spada 08 04 2015 Parma (Italia) Sport Calcio Parma - Udinese Campionato di Calcio Serie A TIM 2014 2015 - Stadio " Tardini " Nella foto: esultanza dopo il gol varela 1- 0 , karnezis Photo LaPresse - Spada 08 04 2015 Parma ( Italy) Sport Soccer Parma - Udinese Italian Football Championship League A TIM 2014 2015 - " Tardini" Stadium In the pic: celebrates after scoring varela 1-0 , karnezis LAPRESSE/SPADA

"Ένας από τους παίκτες-αποκάλυψη αυτή του πρωταθλήματος. Πολύ άξιος κάτω από τα γκολπόστ, ικανός και με τη μπάλα στα πόδια, η Ρόμα έχει στρέψει πάνω του το βλέμμα της. Μπορεί να αποκτηθεί από τους Ρωμαίους για περίπου 5.000.000 ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά για την περίπτωση του γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας το ιταλικό μέσο.

Αναλυτικά οι 16 τερματοφύλακες που αναμένεται να μας απασχολήσουν αυτο το καλοκαίρι σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Corriere dello Sport":

Πρωτάθλημα Όνομα Ομάδα Ηλικία
Serie A Νέτο Φιορεντίνα 25
Serie A Ματία Περίν Τζένοα 22
Serie A Ορέστης Καρνέζης Ουντινέζε 29
Serie A Μάρκο Σπορτιέλο Αταλάντα 23
Serie A Σαμίρ Χαντάνοβιτς Ίντερ 30
Serie A Ντιέγκο Λόπεθ Μίλαν 31
Serie A Λουίτζι Σέπε Έμπολι 24
Premier League Πετρ Τσεχ Τσέλσι 33
Premier League Νταβίντ Ντε Χέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 24
Premier League Ούγκο Λορίς Τότεναμ 28
Premier League Ασμίρ Μπέγκοβιτς Στόουκ 27
Ligue 1 Σαλβατόρε Σίριγκου Παρί Σεν Ζερμέν 28
Bundesliga Μπερντ Λένο Μπάγερ Λεβερκούζεν 23
Bundesliga Γιαν Σόμμερ Γκλάντμπαχ 26
La Liga Ίκερ Κασίγιας Ρεάλ Μαδρίτης 34
Primeira Liga Ρουί Πατρίσιο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 27
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ