ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρανιέρι μαζί με τους κορυφαίους

Ο Ρανιέρι μαζί με τους κορυφαίους
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι βρίσκεται στο συνέδριο ομοσπονδιακών προπονητών που συνδιοργανώνουν FIFA και UEFA στην Αγία Πετρούπολη με θέμα την αποτίμηση του Μουντιάλ 2014.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συνέδριο ομοσπονδιακών προπονητών που συνδιοργανώνουν FIFA και UEFA στην Αγία Πετρούπολη με θέμα την αποτίμηση του Μουντιάλ 2014 και το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο.

Στο συνέδριο συμμετέχει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κλάουντιο Ρανιέρι και στο περιθώριο των εργασιών του γευμάτισε με τον Φάμπιο Καπέλο, ενώ είχε συναντήσεις με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τον Αντόνιο Κόντε, τον Ντιντιέ Ντασάμπ, τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον Ζεράρ Ουγέ και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Το πρωινό πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε ομιλία του κ. Λεβ, που ανέλυσε το πλάνο και τη λειτουργία της Εθνικής Γερμανίας από την προκριματική φάση στο στάδιο προετοιμασίας της και φυσικά μέχρι την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το απόγευμα προβλέπεται να γίνουν παρατηρήσεις σε θέματα τακτικής από εξειδικευμένους συνεργάτες της FIFA και της UEFA, ενώ αύριο θα γίνει ανάλυση σε θέματα διαιτησίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ