ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ματεράτσι "προκάλεσε" τον Ζιντάν

Ο Ματεράτσι "προκάλεσε" τον Ζιντάν

Το Ice Bucket έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, οι... προκλήσεις δίνουν και παίρνουν, αλλά σαν αυτή του Μάρκο Ματεράτσι στον Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπάρχει (VIDEO).

Σε... ρυθμούς "Ice Bucket" ζει η υφήλιος το τελευταίο 48ωρο. Αθλητές, πολιτικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ένα σωρό άνθρωποι μπουγελώνονται με παγωμένο νερό, συνεχίζοντας την εκστρατεία για τη νόσο που επιφέρει κινητικά και νευρολογικά προβλήματα.

Οι προκλήσεις δίνουν και παίρνουν, αλλά σαν αυτή του Μάρκο Ματεράτσι στον Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπάρχει πουθενά.

Ο άνθρωπος που ανάγκασε τον "Ζιζού" να αποβληθεί στο τελευταίο ματς της καριέρας του στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, πήρε μια Κούπα του Champions League, την γέμισε με νερό και πάγο και έριξε όλο το περιεχόμενο πάνω του.

Βέβαια, η λεπτομέρεια είναι πως αρχικά φορούσε την φανέλα του Ζιντάν απλό τότε που έπαιζε στην Γιουβέντους, γύρισε την πλάτη, έδειξε το όνομα με τα δάχτυλα, μετέπειτα την έβγαλε και από κάτω φορούσε την δική του από την Ίντερ.

Μένει να δούμε, αν θα υπάρξει απάντηση από τον άλλοτε Γαλλοαλγερινό αστέρα, ο οποίος είχε ρίξει μια θρυλική κουτουλιά στον σκληροτράχηλο Ιταλό αμυντικό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ