ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζέκα παραπονιέται για τον καιρό της Κοπεγχάγης

Ο Ζέκα παραπονιέται για τον καιρό της Κοπεγχάγης

Ο Ζέκα έδειξε ότι δεν έχει προσαρμοστεί στον καιρό που επικρατεί στην Κοπεγχάγη και εξέφρασε τη στεναχώρια του για τη βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Μέχρι στιγμής, ο Ζέκα έβρισκε πολλά θετικά στη μετακόμιση του από την Ελλάδα στη Δανία. Η μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στην Κοπεγχάγη ανοίγει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, θα του αποφέρει περισσότερα χρήματα και ίσως θα του προσφέρει μεγαλύτερη ηρεμία από τον... ταραγμένο κόσμο της Superleague.

Ωστόσο, τελικά δεν είναι όλα ρόδινα... Ιδίως σε ότι έχει να κάνει με τον καιρό, αφού ο Ζέκα που είχε συνηθίσει στον ήλιο, στις υψηλές θερμοκρασίες και στην καλοκαιρία, πλέον πρέπει να προσαρμοστεί στη βροχή, το κρύο και τη συννεφιά.

Πάντως, έως ότου να τα καταφέρει, ο Ζέκα θα εκφράζει τη στεναχώρια του μέσω του Instagram, όπως συνέβη με τη σημερινή ανάρτηση του:

Ο Ζέκα παραπονιέται για τον καιρό της Κοπεγχάγης

Ο Ζέκα εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις καιρικές συνθήκες και στις δηλώσεις του στο κανάλι της Κοπεγχάγης στο Youtube, υποστηρίζοντας ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστεί αφού προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ