ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χοσέ Ενρίκε αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο!

Liverpool's Jose Enrique during his team's English Premier League soccer match against Manchester United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Sept. 1, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Jose Enrique during his team's English Premier League soccer match against Manchester United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Sunday Sept. 1, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ, Χοσέ Ενρίκε αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο, καθώς πριν από ένα μήνα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση!

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Χοσέ Ενρίκε ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 31 ετών, εξαιτίας των πολλών και σοβαρών τραυματισμών, οι οποίοι έβαλαν σημαντικά εμπόδια στην καριέρα του.

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ο παλαίμαχος μπακ της Λίβερπουλ καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, καθώς διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

"Λυπάμαι που δεν ήμουν τριγύρω το τελευταίο διάστημα. Ήταν οι πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου. Μέσα σε έναν μήνα έμαθα πως έχω έναν όγκο στον εγκέφαλο και υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεσή του. Τώρα αναρρώνω και είμαι ευγνώμων. Η ζωή είναι πολύτιμη", αναφέρει το μήνυμά του στο Instagram.

Ο ίδιος, μιλώντας στη " Marca" αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη δύσκολη περίοδο που έζησε, αλλά κι όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα προκειμένου να βγει νικητής.

"Ήταν ένας όγκος σε πολύ δύσκολο σημείο, πάνω σε αρτηρία και πίσω από το μάτι. Υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να χάσω την όρασή μου. Η επέμβαση ήταν πολύ λεπτή, κράτησε εννιά ώρες, αλλά οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Έμεινα στην εντατική για 24 ώρες και πέντε μέρες στο νοσοκομείο χωρίς να μπορώ να κουνηθώ. Και τώρα ακόμη ακολουθώ μια σειρά από οδηγίες.

Δεν επιτρέπεται να σηκώσω βάρος, να σκύψω, ενώ στο κρεβάτι πρέπει να κοιμάμαι με μια κλήση 30 μοιρών για να μην αυξηθεί η πίεση στο κεφάλι μου. Θα πρέπει να κάνω επίσης άλλες 35 θεραπείες. Οι γιατροί λένε πως θα επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς ζωής το Σεπτέμβριο. Όλα όσα πέρασα με έκαναν να εκτιμήσω την αξία της ζωής", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ισπανός.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ