ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Will Grigg δεν ήταν on fire

Ο Will Grigg δεν ήταν on fire

Ο Γουίλ Γκριγκ έγινε διάσημος στο Euro 2016 με το τραγούδι "Will Grigg is on fire", όμως η διασημότητα έχει και τα αρνητικά σημεία της. Διαβάστε το τρολάρισμα που δέχτηκε από τον Μάγκουσον.

Το "Will Grigg is fire" που εξελίχθηκε στο πιο γνωστό τραγούδι του Euro 2016, όλοι το γνωρίζουν... Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός Will Grigg μπορεί να μην αγωνίστηκε λεπτό στα γήπεδα της Γαλλίας, αλλά έγινε δυσανάλογα διάσημος λόγω της παράφρασης του γνωστού τραγουδιού "Freed from Desire" του Ιταλού τραγουδιστή Gala.

Όμως, έμεινε η παρακαταθήκη και συχνά, δεν είναι η πιο τιμητική για τον Grigg. Διότι ο Ισλανός διεθνής, Χόρντουρ Μάγκνουσον (ο οποίος επίσης ήταν στο Euro 2016 αλλά δεν έπαιξε λεπτό) αστειεύτηκε με το τραγούδι και τον 25χρονο επιθετικό.

Η Μπρίστολ Σίτι του Μάγκνουσον αντιμετώπισε τη Γουίγκαν του Γκριγκς, νικώντας 2-1 και ο Ισλανδός έκανε χιούμορ με τον Βορειοϊρλανδό με ένα tweet. Διαβάστε το "τιτίβισμα" του Μάγκνουσον και τη χρήση των στοίχων του "Will Grigg is on Fire", ώστε να πικάρει τον αντίπαλο του...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ