ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζούκιτς για Λεονάρντο και Σουμά

Valencia's coach Miroslav Djukic from Serbia gestures to his players during their Europa League Group A soccer match against St Gallen at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Oct. 24, 2013. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's coach Miroslav Djukic from Serbia gestures to his players during their Europa League Group A soccer match against St Gallen at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday Oct. 24, 2013. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Ο Μίροσλαβ Τζούκιτς έριξε το μπαλάκι στον Λεονάρντο για τα επικείμενα ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Σεϊντουμπά Σουμά δεν μπορεί να παίξει πάνω από 20 λεπτά με τους Πειραιώτες.

Η Παρτίζαν διέλυσε την Μάτσβα Σάμπατς στην πρεμιέρα του σερβικού πρωταθλήματος, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Λεονάρντο από την αποστολή της ομάδας.

"Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά εμείς το κάναμε εύκολο. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι "προετοιμασίας", που μας έδωσε αυτοπεποίθηση για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό", τόνισε αρχικά ο Μίροσλαβ Τζούκιτς για την αναμέτρηση και εν συνεχεία έριξε το μπαλάκι στον Λεονάρντο αναφορικά με την διαθεσιμότητα του Βραζιλιάνου εξτρέμ στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

"Ο Λεονάρντο είναι παίκτης μας. Υπολογίζουμε σε αυτόν, απλά αυτός θα πρέπει να υπολογίζει σε εμάς. Δεν ήταν στην ομάδα, καθώς δεν είχε προπονηθεί την Παρασκευή. Η Τρίτη είναι ακόμα μακριά.

Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα παίξει. Όλα εξαρτώνται από τον Λεονάρντο. Η επιθυμία του θα είναι σημαντική", τόνισε χαρακτηριστικά, με τους δύο άνδρες να έχουν ραντεβού μέσα στην ημέρα (23/7) ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Πάντως ο Τζούκιτς ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τον Σεϊντουμπά Σουμά, τον παίκτη που αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή της Παρτίζαν, καθώς η απόκτηση του κόστισε 1,7 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Σερβίας.

Ο Σουμά έπαιξε ένα μισάωρο κόντρα στην Μάτσβα Σάμπατς, ωστόσο δεν είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας ενόψει Ολυμπιακού.

"Είναι σπουδαίος παίκτης και το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί σε καλή κατάσταση. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη που θα μπορούσε, είμαστε έτοιμοι να πάμε σιγά σιγά και πιστεύω πως δεν είναι έτοιμος να παίξει πάνω από 20 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό", ήταν η τοποθέτηση του Τζούκιτς για τον παίκτη.

Photo credits: (AP Photo/Alberto Saiz)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ