ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στραματσόνι φέρνει λεφτά στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η Σπάρτα Πράγας θα υποχρεωθεί να πληρώσει τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Η μονοετής εργασία του Αντρέα Στραματσόνι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού άφησε ελάχιστα θετικά και αρκετά αρνητικά... Ίσως το μεγαλύτερο να αφορά το οικονομικό άνοιγμα του προηγούμενου καλοκαιριού, το οποίο ταλανίζει την ΠΑΕ, η οποία προσπαθεί να εξορθολογίσει τον προϋπολογισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία, ο Στραματσόνι θα αποφέρει χρήματα στον Παναθηναϊκό! Πως θα συμβεί αυτό; Εφόσον υπογράψει συμβόλαιο με τη Σπάρτα Πράγας!

Ο 41χρονος προπονητής δεσμεύεται εγγράφως με τον Παναθηναϊκό και για να εργαστεί σε άλλη ομάδα, προβλέπεται ρήτρα εξαγοράς. Δεν είναι ξεκάθαρο ποια μορφή έχει η δέσμευση του Στραματσόνι με την ΠΑΕ, όμως πρόκειται για κάποιου είδους εργασιακή σχέση.

Ο ιδιοκτήτης της Σπάρτα Πράγας θέλει τον Στραματσόνι και διατίθεται να πληρώσει το ποσό, ενώ έχει προτείνει συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Ο Στραματσόνι επισκέφτηκε την Πράγα τις προηγούμενες ημέρες και αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του στα μέσα Μαΐου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ