ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Ρονάλντο προτάθηκε στη Νάπολι, πριν κλείσει στη Γιουβέντους"

Portugal's Cristiano Ronaldo waits for a free kick during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Portugal's Cristiano Ronaldo waits for a free kick during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νάπολι, προτού τελικά συμφωνήσει με τη Γιουβέντους.

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους αποτελεί το σημαντικό γεγονός του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχώρησε από τους "μερένγκες", ύστερα από μία εννιαετία γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη "Γιούβε".

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά και ο CR7 να ήταν κάτοικος Νάπολης, αν ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις είχε αποδεχθεί την πρόταση του Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", ο ατζέντης του Ρονάλντο είχε προτείνει τον πελάτη του αρχικά στη Νάπολι, αλλά το ποσό της μεταγραφής (350.000.000 ευρώ συνολικά) ήταν απαγορευτικό για τον πρόεδρο των "παρτενοπέι", με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει το deal.

Ο 33χρονος επιθετικός ήταν πολύ θετικός να συνεργαστεί ξανά με τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης δεν βοήθησαν προκειμένου να ξανασμίξουν οι δύο άνδρες.

Θυμίζουμε πως ο Ρονάλντο θα λαμβάνει 30.000.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ η Γιουβέντους πλήρωσε 100.000.000 ευρώ στη Ρεάλ για την απόκτησή του, συν 12.000.0000 με τη μορφή μπόνους.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

"Ο Ρονάλντο προτάθηκε στη Νάπολι, πριν κλείσει στη Γιουβέντους"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ