ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρονάλντο έστειλε φανέλα με αφιέρωση στον Πουλίδο

Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. Chivas won the match and the championship 2-1. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. Chivas won the match and the championship 2-1. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Ο Άλαν Πουλίδο είναι μέγας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος σταρ φρόντισε να στείλει μια υπογεγραμμένη φανέλα του στον Μεξικανό, που μοιράστηκε τη χαρά του μέσω social media.

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη με την Τίγκρες για να τον αποκτήσει, πριν βάλει τα ερυθρόλευκα έπαιξε ένα εξάμηνο με τον Λεβαδειακό και το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε με προορισμό την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο λόγος για τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος ως μέγας θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του όταν παρέλαβε μια φανέλα του Πορτογάλου υπογεγραμμένη από τον ίδιο!

"Τι ωραία κίνηση από το ίνδαλμα μου. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο, σε ευχαριστώ πολύ σούπερ σταρ".

Ο Μεξικανός φορ είχε ζητήσει αυτή τη χάρη από τον Ρονάλντο, που δεν την αρνήθηκε και φρόντισε ώστε ο Πουλίδο να λάβει το δώρο του. Το γεγονός μοιράστηκε ο επιθετικός της Τσίβας μέσω social media.

AP Photo/Eduardo Verdugo

Ο Ρονάλντο έστειλε φανέλα με αφιέρωση στον Πουλίδο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ