ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

Ισάξιο των Εζίλ και Ινιέστα θεωρεί τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ο Ροναλντίνιο, με τον Βραζιλιάνο να συμβουλεύει τον Κλοπ να χτίσει τη Λίβερπουλ γύρω από τον συμπατριώτη του.

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ έκανε μία σημαντικη ποδοσφαιρική επένδυση, δίνοντας 28.700.000 λίρες στη Χόφενχαϊμ για να αποκτήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, και μετά από ένα νωχελικό ξεκίνημα στην Αγγλια δείχνει πλέον πως είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος της κόκκινης φανέλας.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετράει ήδη 5 γκολ στην Premier League (τα 4 από αυτά στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια) και άλλες τόσες ασίστ αγωνιζόμενος μάλιστα στη θέση του σέντερ φορ και με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τον "πολύ" Ροναλντίνιο.

Απόδειξη οι τελευταίες δηλώσεις του Βραζιλιάνου στην "Daily Mirror", με τον άλλοτε σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να συμβουλεύει τον Γιούργκεν Κλοπ να χτίσει τη Λίβερπουλ γύρω από τον συμπατριώτη του.

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

"Δεν είχα ποτέ την αμφιβολία για το αν θα γινόταν σπουδαίος παίκτης στη Λίβερπουλ, ήξερα ότι θα γινόταν. Είναι ένας από τους καλύτερους σε αυτό που κάνει. Είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Εζίλ, Νταβίντ Σίλβα και Ινιέστα και όλους τους μεγάλους παίκτες που παίζουν αυτό το ρόλο.

Είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο είμαι σίγουρος πως ο Κλοπ θα χτίσει την ομάδα του. Ο Κλοπ είναι ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στον κόσμο, θα καταλάβει πως η Λίβερπουλ χρειάζεται καλύτερους παίκτες, θα καταλάβει πως ο Φιρμίνο χρειάζεται καλύτερους παίκτες γύρω του για να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

Είμαι σίγουρος πως όταν ο Κλοπ συμφώνησε με τη Λίβερπουλ, πήρε εγγυήσεις ότι θα μπορούσε να φέρει τους δικούς του παίκτες και με τον Φιρμίνο στο κέντρο της ομάδας, δεν υπάρχει λόγος να μην επιστρέψει στη διεκδίκηση τίτλων η Λίβερπουλ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ