ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

Ronaldinho sorrir durante o jogo contra  Gana 05 de setembro de 2011. MOWA PRESS
Ronaldinho sorrir durante o jogo contra Gana 05 de setembro de 2011. MOWA PRESS RONALDINHO SORRIR DURANTE O JOGO CONTRA GANA 05 DE SETEMBRO DE 2011. MOWA PRESS

Η απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο από τη Λίβερπουλ ενθουσίασε ακόμα και τον Ροναλντίνιο. Διαβάστε τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ για το νέο απόκτημα των "κόκκινων".

Η βραζιλιάνικη παροικία στη Λίβερπουλ μεγαλώνει σιγά σιγά καθώς μετά τον Φιλίπε Κοουτίνιο η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ενέταξε στο δυναμικό της και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και σύμφωνα με τον Ροναλντίνιο το γεγονός αυτό μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει στους "κόκκινους".

Ο 35χρονος σούπερ σταρ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κερέταρο και στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει ακόμα και ελληνικοί σύλλογοι, μίλησε για τους δύο συμπατριώτες του και υποστήριξε πως μαζί μπορούν να συνθέσουν ένα τρομακτικό δίδυμο.

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

"Είναι μεγάλο επίτευγμα για τη Λίβερπουλ να έχει τον Κοουτίνιο και τον Φιρμίνο. Η μεσαία γραμμή της θα είναι μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Η δημιουργικότητα, η εξυπνάδα και τα γκολ που μπορούν να πετύχουν μπορούν να αλλάξουν τη Λίβερπουλ ως ομάδα. Είναι όνειρο για τους επιθετικούς της Λίβερπουλ να έχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Ο Ροναλντίνιο αποθεώνει τον Φιρμίνο

Θα δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες", ήταν η τοποθέτηση του Ροναλντίνιο για τους δύο συμπατριώτες του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ