ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρικέλμε αποθεώνει τον Μέσι

Ο Ρικέλμε αποθεώνει τον Μέσι

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε μέσω συνέντευξής του, τονίζοντας πως οι Αργεντινοί θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που τον έχουν δει να αγωνίζεται με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα με τη Μπαρτσελόνα της οποίας είναι ο αδιαμφισβήτος ηγέτης εδώ και μία σχεδόν δεκαετία όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την Αργεντινή, με τον "Pulga" να μην έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να γευτεί τη χαρά μίας μεγάλης επιτυχίας με την "αλμπισελέστε".

Σύμφωνα πάντως με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τους συμπατριώτες του, οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν τυχερούς τους εαυτούς τους που έχουν δει τόσο τον Ντιέγκο Μαραντόνα όσο και τον Λιονέλ Μέσι να παίζουν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

"Οι Αργεντινοί θα πρέπει να λένε ευχαριστώ κάθε ημέρα που έχουμε τον Μαραντόνα και τον Μέσι", υπογράμμισε μέσω συνέντευξής του στην "Olè" o άλλοτε άσος των Μπόκα Τζούνιορς, Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ, ενώ ταυτόχρονα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας παραγοντικό ρόλο.

"Όταν θα αισθανθώ έτοιμος για αυτό το ρόλο θα το ανακοινώσω. Είναι μία απόφαση που πρέπει να πάρω με ψυχραιμία, για να γίνω καλός παράγοντας χρειάζεται να έχει κάποιος συγκεκριμένες συνήθειες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ