ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρανιέρι στέλνει μήνυμα στην Κάλιαρι!

Ο Ρανιέρι στέλνει μήνυμα στην Κάλιαρι!

Η Κάλιαρι παλεύει για την επιστροφή στη Serie A και ο Κλάουντιο Ρανιέρι θέλησε να δώσει τις ευχές του στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε ουσιαστικά την προπονητική του καριέρα. Δείτε το video με το μήνυμά τους προς τους Σαρδηνούς.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι απέχει μία ανάσα από το να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League με την Λέστερ (απολαμβάνει αβαντάζ 7 πόντων από την 2η Τότεναμ τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε), παρόλα αυτά έχει χρόνο να σκέφτεται και την... Κάλιαρι.

Η ομάδα της Σαρδηνίας σκοπεύει φέτος στον προβιβασμό της στη Serie A και ο τεχνικός των "αλεπούδων" δεν ξέχασε την ομάδα με την οποία έγινε για πρώτη φορά γνωστός ως προπονητής (στα τέλη της δεκαετίας του '80!) καθώς της ευχήθηκε να πετύχει τον στόχο της ανόδου μέσω μηνύματός του στο Twitter.

"Είμαστε στην τελική ευθεία, τόσο εμείς στην Λέστερ όσο εσείς στην Κάλιαρι. Εγω σας παρακολουθώ σε κάθε παιχνίδι, το πρώτο αποτέλεσμα που ψάχνω να βρω είναι το δικό σας.

Ο Ρανιέρι στέλνει μήνυμα στην Κάλιαρι!
© BPI / JAMES MARSH

Ευχόμαστε τα καλύτερα και για τις δύο ομάδες, δεν λέμε τίποτα άλλο. Αυτά είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια, όμως όπως λέω στους παίκτες μου: έχουμε κάνει πάρα πολλά αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα.

Καλή επιτυχία λοιπόν και στις δύο ομάδες", ήταν το μήνυμα του Κλάουντιο Ρανιέρι, με το εν λόγω video να φιλοξενείται στον επίσημο λογαριασμό των "ροσομπλού" στο Twitter.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ