ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρανιέρι αποθεώνει Φιορεντίνα και Νάπολι

PICTURE ALEX HANNAM - Mansfield Town v Leicester City - Claudio Ranieri during the game - STORY
Ρανιέρι NORTHCLIFFE MEDIA LTD.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ξεχώρισε τις Νάπολι και Φιορεντίνα από το φετινό Καμπιονάτο ενώ υποστήριξε πως η φετινή Ρόμα είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση με την ομάδα που είχε ο ίδιος πριν μερικά χρόνια.

"Σε σύγκριση με το παρελθόν δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει ξεφύγει από τις άλλες στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη ισορροπία με πάρα πολλές ομάδες να είναι σε θέση να βρεθούν στην κορυφή", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λέστερ στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Uno", για να αναφερθεί στη συνέχεια στις ομάδες που θεωρεί εκείνος τις πιο δυνατές στην τελευταία έκδοση της Serie A.

"Οι ομάδες που παίζουν πιο καλά από όλες τις άλλες είναι η Φιορεντίνα και η Νάπολι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σάρι, έφτασε αργά στην μεγάλη κατηγορία αλλά το αξίζει. Από την πλευρά του ο Πάουλο Σόουζα τα πηγαίνει πολύ καλά αλλά θα πρέπει να βρει και το κατάλληλο σχήμα για τα ευρωπαϊκά ματς".

Φυσικά, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική αναφορά στη Ρόμα, ομάδα την οποία έχει προπονήσει στο πρόσφατο παρελθόν και της οποίας είναι δεδηλωμένος οπαδός της.

"Η δική μου ομάδα ήταν πολύ διαφορετική από αυτή όμως μπορεί να επαναλάβει την ίδια πορεία. Εμείς χάσαμε το σκουντέτο ουσιαστικά στα τελευταία 15 λεπτά του πρωταθλήματος, όμως δεν το αντιμετωπίσαμε ως δράμα. Απολαύσαμε εκείνη την τρελή πορεία ως ένα όνειρο".

Τέλος, ο Ρανιέρι αναφέρθηκε στην πρωτοπόρο (μαζί με τη Φιορεντίνα) Ίντερ, η οποία έχει δεχτεί αρκετή κριτική για τα λίγα γκολ που έχει στο ενεργητικό της: "Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τα πηγαίνει αρκετά καλά, αν και έχει αλλάξει πολύ.

Εάν όμως πετυχαίνει να κερδίζει αρκετά παιχνίδια με σκορ 1-0, αυτό δίνει ηθικό, αυτοπεποίθηση και κάποια στιγμή θα έρθει σίγουρα και το ωραίο ποδόσφαιρο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ