ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρώην αρχηγός της Συρίας πέθανε μετά από φρικτά βασανιστήρια

Ο πρώην αρχηγός της Συρίας πέθανε μετά από φρικτά βασανιστήρια

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Συρίας, Τζιχάντ Κασάμπ έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 41 ετών, ύστερα από φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή.

Φρικτό θάνατο βρήκε ο πρώην αρχηγός της εθνικής Συρίας, Τζιχάντ Κασάμπ σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. Η " Mirror", η οποία επικαλείται την αντικαθεστωτική οργάνωση " Homs Media Center", αναφέρει πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπέστη τρομερά βασανιστήρια στη φυλακή, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 41 ετών.

Ο Κασάμπ ήταν υπό κράτηση απ' το 2014, όταν συνελήφθη, κατηγορούμενος για προετοιμασία βομβιστικών επιθέσεων. Ο ίδιος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, όμως το καθεστώς τον έκρινε ένοχο, με συνέπεια να φυλακιστεί. Ο άτυχος άνδρας καταγόταν απ' το προάστιο Χομς της Μπάμπα Αμρ, το οποίο ήταν απ' τις πρώτες περιοχές που συμμετείχαν στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας.

Ο Κασάμπ πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα και θεωρείτο ένας απ' τους κορυφαίους παίκτες του συριακού ποδοσφαίρου, όντας για πολλά χρόνια αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο πρώην συμπαίκτης του, Αμπού Γουισάμ, τόνισε: "Ο Τζιχάντ ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Ήταν ένας σούπερ σταρ στη Συρία κι ο καλύτερος αμυντικός όλων των εποχών. Ήταν περισσότερο αδερφός, παρά αρχηγός".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ