ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πούτιν, ο Πλατινί και ο Πικάσο

Ο Πούτιν, ο Πλατινί και ο Πικάσο

Ένα δημοσίευμα από την Αγγλία ήρθε να βάλει φωτιά στον Μισέλ Πλατινί με τον Βλάντιμιρ Πούτιν να φέρεται να του δώρισε έναν πίνακα του Πικάσο για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ρωσίας.

Το τελευταίο διάστημα τα χτυπήματα που δέχεται ο Μισέλ Πλατινί είναι απανωτά. Από την μία προσπαθεί να δώσει λύση στα προβλήματα διαφάνειας που απασχολούν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και από την άλλη έχει να αντιμετωπίσει τα σκάνδαλα που σκάνε το ένα μετά το άλλο στη χώρα του.

Τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα από την Αγγλία να του δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Στην Κυριακάτικη έκδοση των "Times" υπάρχει μεγάλο ρεπορτάζ το οποίο αποκαλύπτει ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν έβαλε το χεράκι του για να κερδίσει την εύνοια του Μισέλ Πλατινί. Συγκεκριμένα, έδωσε στον πρόεδρο της UEFA έναν πίνακα του Πικάσο.

Στο επίκεντρο ήταν η ανάληψη του επόμενου Μουντιάλ. Τελικά αυτό κατέληξε στη Ρωσία με τις φήμες να φουντώνουν ακόμα περισσότερο σχετικά με το εάν όντως έβαλε ή όχι το χεράκι του ο Πούτιν.

"Είναι ανοησίες"

Όταν έγινε γνωστή η είδηση ο Μισέλ Πλατινί κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Ο Γάλλος πρόεδρος διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

"Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι οι ισχυρισμοί της Sunday Times είναι εντελώς αβάσιμοι και επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία που αναφέρει ότι έχει στη διάθεσή της για να στηρίξει αυτούς είναι απλώς μια γελοία φήμη" ανέφερε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Μισέλ Πλατινί πλέον θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας και περιμένουμε να δούμε τα επόμενα επεισόδια της κόντρας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ