ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πίρλο "υποκλίθηκε" στον Κακά

Ο Πίρλο "υποκλίθηκε" στον Κακά

Με ηγέτη και σκόρερ τον Κακά, η Orlando City επικράτησε 2-1 της New York City του Αντρέα Πίρλο και στο φινάλε του αγώνα ο Ιταλός αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν.

Αντρέα Πίρλο και Κακά έζησαν μεγάλες στιγμές μαζί φορώντας για αρκετά χρόνια τη φανέλα της Μίλαν και τώρα, στη δύση της καριέρας τους, βγάζουν αμφότεροι το... παντεσπάνι τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τη Δευτέρα κοντραρίστηκαν μάλιστα για το πρωτάθλημα του MLS, με τον Κακά να αναδεικνύεται νικητής στη μονομαχία αφού πέτυχε και τα δύο γκολ της Orlando City στην επικράτησή της με 2-1 απέναντι στην New York City στην οποία αγωνίζεται ο άλλοτε συμπαίκτης του στους "ροσονέρι".

Φυσικά η φιλία τους είναι πάνω από αποτελέσματα και αυτό φάνηκε λίγο μετά το φινάλε του αγώνα, με τον Αντρέα Πίρλο να στάζει μέλι για τον Κακά μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

"Μετά από πολλά χρόνια μαζί γεμάτα νίκες, είναι πάντα ευχαρίστηση να βλέπει ο ένας τον άλλο πάνω στο χορτάρι", ήταν το μήνυμα του Πίρλο (στα αγγλικά), με τον Κακά να απαντάει άμεσα (γράφοντας στα ιταλικά): "Πάντα ευχαρίστηση να σε βρίσκω φίλε μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ