ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέρεθ τελείωσε τον Αντσελότι από την Ρεάλ Μαδρίτης

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN        (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images)
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN (Photo credit should read GERARD JULIEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

H απόφαση του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι οριστική. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ μετά από συνάντηση του προέδρου με τον μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού.

Ο πρόεδρος των "μερένγκες" συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής με τον ατζέντη του "Καρλίτο" σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης και ουσιαστικά συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας.

Η είδηση δεν ανακοινώθηκε επισήμως ούτε στον ίδιο τον Αντσελότι, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός φυσικά και πληροφορήθηκε από τον ατζέντη του τα καθέκαστα, ενώ ο πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Ράφα Μπενίτεθ.

Αυτό σημαίνει ότι το αποψινό παιχνίδι με τη Χετάφε στο "Μπερναμπέου" θα είναι το τελευταίο του Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ μετά από δύο χρόνια παρουσίας που, μεταξύ άλλων, έφεραν στο σύλλογο το 10ο Κύπελλο πρωταθλητριών της ιστορίας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ