ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναθηναϊκός στην Bundesliga

Ο Παναθηναϊκός στην Bundesliga

Η γερμανική και η ελληνική ομοσπονδία συμφώνησαν, η UEFA έδωσε την έγκρισή της και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Bundesliga! Το επιβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας πως ήταν ένα από τα μέτρα για την μείωση του χρέους της χώρας. Τρολάρισμα από γνωστή ιστοσελίδα...

Στο Eurogroup ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε με τους Γερμανούς την "μετακόμιση" του Παναθηναϊκού στην Bundesliga! Η γερμανική και ελληνική ομοσπονδία συμφώνησαν, ενώ έδωσε και η UEFA την έγκρισή της.

Πρόκειται σαφώς για... τρολάρισμα, το οποίο προέρχεται από την "ισπανόφωνη" τρολ ιστοσελίδα, pormisbalones.com.

Αναφέρεται λοιπόν πως δεν πειράζει τους Γερμανούς πως το πρωτάθλημα θα έχει μονό αριθμό ομάδων, καθώς θα γίνουν 19 από 18.

Στα μέτρα που δέχτηκε ο Τσίπρας για την εξόφληση του χρέους ήταν και η παραχώρηση μίας εκ των πιο δημοφιλών ομάδων της χώρας, την οποίας είναι άλλωστε και οπαδός.

"Ναι, ο Παναθηναϊκός ανήκει στους Γερμανούς", τόνισε το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: "Οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές, ακόμη και οι φίλαθλοι ανήκουν στους Γερμανούς. Γιατί το έκανα αυτό; Μειώσαμε τα έξοδα. Δεν είμαι και ο Θεός, Γαμώ".

Μέσα στο κομμάτι μάλιστα αναφέρεται όλα αυτά γίνονται γνωστά μόλις μία εβδομάδα μετά την... είδηση πως η Ελλάδα δεν θα παίξει πια στο EURO, αλλά στο Κόπα Άφρικα!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ