ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την συγκομιδή της Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την συγκομιδή της Ελλάδας
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός χάρισε 400 βαθμούς στην Ελλάδα μετά τη νίκη του επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και η διαφορά με τους Τσέχους και τους Τούρκους δεν είναι τόσο μεγάλη. Δείτε τη βαθμολογία της UEFA.

Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ, έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Ελλάδα που παλεύει να πιάσει την Τσεχία και την Τουρκία που βρίσκονται πιο ψηλά. Η διαφορά δεν είναι τεράστια και με νίκες όπως αυτή, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα για την χώρα μας στην συνέχεια.

Τετρακόσιους βαθμούς πρόσφερε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, που παραμένει στην 14η θέση με 28.100, την ώρα που η 13η Τσεχία έχει 29.325 και η 12η Τουρκία βρίσκεται στους 30.800 βαθμούς. Στόχος είναι να έρθει πάλι η 12η θέση, ώστε να υπάρξει απευθείας θέση στο Champions League για τον πρωταθλητή την σεζόν 2017/18.

Αν όχι, τουλάχιστον να μπορέσει να... καβαλήσει τους Τσέχους και εκεί περιμένει ο κάτοχος του Europa League να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους από το πρωτάθλημά του και να μπει ο πρωταθλητής Ελλάδας στους ομίλους του Champions League. Δεν είναι εύκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Ακολουθεί η κατάταξη και σε σε παρένθεση είναι ο αριθμός των ομάδων που συνεχίζουν σε σχέση με αυτές που ξεκίνησαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε την συγκομιδή της Ελλάδας
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ