ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντοστ δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική Ολλανδίας

Netherland's Bas Dost, right, and his teammate Georginio Wijnaldum stand at the end of the World Cup Group A soccer qualifying match between the Netherlands and Sweden at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Peter Dejong)
Netherland's Bas Dost, right, and his teammate Georginio Wijnaldum stand at the end of the World Cup Group A soccer qualifying match between the Netherlands and Sweden at the ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Στα 28 του χρόνια ο Μπας Ντοστ ανακοίνωσε πως δεν θα ξαναπαίξει στην εθνική Ολλανδίας, διότι δεν είναι ικανοποιημένος με την διεθνή του καριέρα

Ο Μπας Ντοστ ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, πως η διεθνής του καριέρα έχει ολοκληρωθεί.

Ο επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μόλις 28 ετών, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στην εθνική ομάδα, όπου νιώθει πως δεν τον υπολογίζουν, όσο τουλάχιστον θα έπρεπε.

"Δεν τα πάω καλά με την εθνική Ολλανδίας. Για κάποιο λόγο. Έφτασε η στιγμή που είπα... μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο, αυτό απλά δεν λειτουργεί", τόνισε ο Ντοστ στην εφημερίδα, "Algemeen Dagblad" και πρόσθεσε: "Ήθελα να σταματήσω. Είναι κάτι που το σκεφτόμουν καιρό. Το Μάρτιο, την εβδομάδα με τα διεθνή φιλικά, ένιωσα να σαπίζω. Αυτή η εβδομάδα ήταν καθοριστική".

Ήταν βασικός κόντρα στην Αγγλία και αντικαταστάθηκε στο 66', δεν έπαιξε καθόλου στο φιλικό με την Πορτογαλία, ενώ εν συνεχεία ενημέρωσε τον Ρόναλντ Κούμαν για την απόφασή του.

Με τους "Oranje" έχει μόλις ένα γκολ σε 18 συμμετοχές, ενώ απ' το 2016 που είναι στη Σπόρτινγκ έχει 59 γκολ σε 57 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα!

Ο Ρόναλντ Κούμαν δήλωσε: "Ο Ντοστ μου το είπε προσωπικά και αυτό είναι πολύ καλό. Λυπάμαι που σταματάει και σίγουρα θα μπορούσαμε να βρούμε έναν άλλο ρόλο να μας βοηθάει. Όταν ανέλαβα είχα πει πως στα πρώτα ματς θα δοκιμάσω πολλά πράγματα, πολλούς παίκτες. Σέβομαι όμως την απόφασή του και καταλαβαίνω πως ένιωθε άσχημα εδώ και καιρό".

AP Photo/Peter Dejong

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ