ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντάνι Άλβες ζήτησε συγγνώμη, αλλά με το ζόρι

PSG's defender Dani Alves attends a press conference on the eve of the Champions League Round of 16 second leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, Monday, March. 5, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's defender Dani Alves attends a press conference on the eve of the Champions League Round of 16 second leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, Monday, March. 5, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Αφού αρνήθηκε πως σκουπίστηκε στη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ντάνι Άλβες απάντησε και στον Μπαλοτέλι, ζητώντας συγγνώμη αν προσέβαλε κάποιους με τα σχόλιά του για το θάνατο του Αστόρι

Μπήκε στο twitter και άρχισε τις απαντήσεις ο Ντάνι Άλβες, καθώς αφού απάντησε σε αυτούς που τον κατηγορούν πως σκουπίστηκε στη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτησε συγγνώμη αν προσέβαλε κάποιους με τα σχόλιά του για το θάνατο του Αστόρι.

Απάντησε βασικά στον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε ενοχληθεί με την τοποθέτησή του, αλλά ο Βραζιλιάνος έγραψε στο twitter πως "συχνά πρέπει να είσαι υποκριτής για σε εκτιμούν", κάτι που σημαίνει πως μάλλον δεν την εννοεί πραγματικά τη συγγνώμη.

"Αν αυτό θέλει να πει ο Μπαλοτελίνιο, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν", γράφει ο αμυντικός της Παρί Σεν-Σερμέν και συνεχίζει: "Ζούμε σε έναν κόσμο που συχνά πρέπει να είσαι υποκριτής για σε εκτιμούν. Όπως και να έχει, αν κάποιος προσεβλήθη, τότε απολογούμαι".

Το χρονικό της ιστορίας

Ο Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε για τον θάνατο του Αστόρι στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. "Δεν ταραχτήκαμε πάρα πολύ καθώς δεν τον γνωρίζαμε ιδιαίτερα. Λυπάμαι, όμως, για την οικογένειά του", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

"Νομίζω ότι ο Ντάβιντε εκπλήρωσε ό,τι είχε σ' αυτόν τον χαοτικό κόσμο και τώρα βρίσκεται σ' έναν άλλο, καλύτερο. Καθημερινά, παγκοσμίως, πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από πείνα, χωρίς να στεναχωριέται κανένας. Είναι κι αυτό εξίσου σημαντικό. Όλοι είμαστε περαστικοί, θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα. Λυπούμαστε, αλλά σίγουρα όχι όπως η οικογένειά του", συμπλήρωσε ο 34χρονος αμυντικός της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου εκνεύρισαν τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τον Αστόρι στην εθνική Ιταλίας.

"Δεν ήταν λάθος αυτό που είπε, αλλά θα μπορούσε να κρατήσει την άποψη για τον εαυτό του, τη συγκεκριμένη στιγμή", δήλωσε ο επιθετικός της Νις σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram. "Θα έπρεπε να συλλυπηθεί και όχι να λέει ανοησίες. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις όταν πρόκειται για τον θάνατο κάποιου. Ο Αστόρι ήταν ένας καλός άνθρωπος, ευγενικός και μπορώ να το πω, γιατί είχαμε παίξει μαζί στην Εθνική".

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ