ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νόιερ αρχηγός της εθνικής Γερμανίας

Ο Νόιερ αρχηγός της εθνικής Γερμανίας

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ο νέος αρχηγός της εθνικής Γερμανίας, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, μία μέρα μετά το τέλος της διεθνής καριέρας του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ.

Ο Μπάστιαν Σβάινσταιγκερ το βράδυ της Τετάρτης έπαιξε για τελευταία φορά με την εθνική ομάδα της Γερμανίας, ολοκληρώνοντας μία λαμπρή διεθνή καριέρα και πλέον ο νέος αρχηγός των "πάντσερ" είναι ο Μάνουελ Νόιερ.

Την Πέμπτη ο Γιόαχιμ Λεβ γνωστοποίησε στους παίκτες του πως ο νέος αρχηγός είναι ο Μάνουελ Νόιερ, με την επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας να ακολουθεί.

"Είναι μεγάλη μου τιμή", τόνισε ο Νόιερ, ο οποίος είναι ο πρώτος τερματοφύλακας που γίνεται αρχηγός των "πάντσερ" μετά τον Όλιβερ Καν.

"Είμαι υπερήφανος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας, όμως όλοι ξέρουμε πως πρέπει να έχεις περισσότερους από έναν ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχεις. Συζητάμε τα σημαντικά θέματα και παίρνουμε τις αποφάσεις όλοι μαζί. Ξέρω φυσικά πόσο σημαντικό είναι το περιβραχιόνιο. Είμαι ικανοποιημένος που ο προπονητής με εμπιστεύτηκε".

Ο Νόιερ αρχηγός της εθνικής Γερμανίας
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ