ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Νεϊμάρ ζήτησε την πώληση του Καβάνι"

Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO

Οι φήμες αναφέρουν πως ο Νεϊμάρ έχει ήδη ζητήσει από τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν-Ζερμέν την πώληση του Καβάνι. Δεν θέλει κάποιον που θα του φέρνει αντιρρήσεις, ενώ πάντα δημιουργούσε προβλήματα και καβγάδες (videos)

Ο Νεϊμάρ έφυγε απ'την Μπαρτσελόνα για να μην είναι στην... σκιά του Λιονέλ Μέσι, για να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή του πλανήτη και πολύ απλά να κάνει ό,τι θέλει στην Παρί Σεν-Ζερμέν, να είναι ο ηγέτης.

Με τον Μέσι στους "μπλαουγκράνα" δεν μπορούσε ούτε να σκεφτεί κάτι ανάλογο, ο βασιλιάς εκεί είναι ο Αργεντινός και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι αυτός να πάρει την απόφαση να φύγει.

Το βράδυ της Κυριακής ο Βραζιλιάνος είχε έναν καβγά για ένα πέναλτι με τον Έντινσον Καβάνι, τον στράικερ της Παρί Σεν-Ζερμέν, ο οποίος είναι ο μόνιμος εκτελεστής των πέναλτι από πέρσι.

Η χρονιά του Ουρουγουανού πέρσι ήταν εξαιρετική, καθώς έγινε αυτό που περίμενε καιρό, έφυγε δηλαδή ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έτσι θα μπορούσε πια να παίξει στην φυσική του θέση, στην κορυφή της επίθεσης.

Υπέγραψε και νέο συμβόλαιο, καθώς είχε έναν στόχο, να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, να ξεπεράσει δηλαδή τον "Ίμπρα". Ο Σουηδός έχει 156 γκολ και ο Ουρουγουανός έχει 139, έτσι αναμένεται φέτος να τον ξεπεράσει.

Θα προλάβει όμως;

Η παραπάνω ερώτηση είναι στο μυαλό πολλών πλέον, καθώς σύμφωνα με τη "Sport" ήδη ο Νεϊμάρ έχει μιλήσει με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Νασέρ Ελ Κχελαϊφί και του έχει ζητήσει να πουλήσει τον Καβάνι!

Ακόμη και αν αυτό ισχύει, ο Ελ Κχελαϊφί δεν θα βγάλει άμεσα στο "σφυρί" τον Ουρουγουανό και θα προσπαθήσει απλά να φτιάξει τις σχέσεις των δύο ανδρών.

"Νασέρ, πολύ κωλόπαιδο ο Νεϊμάρ"

Ο Νεϊμάρ δεν είναι απ'τα καλύτερα παιδιά, αυτό το ξέρουν όλοι, καθώς δημιουργούσε προβλήματα σε όλη του την καριέρα, από ανήλικος στη Σάντος, μέχρι και λίγες μέρες πριν φύγει απ'την Μπαρτσελόνα.

Στην Παρί πήγε για να κάνει αυτός... κουμάντο, όπως θέλει να κάνει στην εθνική Βραζιλίας και όπως δεν μπορούσε να κάνει στην Μπαρτσελόνα, λόγω του Μέσι.

Στην σπουδαία τριπλέτα της "Μπάρτσα", Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ, οι δύο πρώτοι είναι τα "κολλητάρια", και επειδή με τον Μέσι δεν μπορούσε, ο Νεϊμάρ είχε συχνά μικρά επεισόδια με τον Σουάρες.

Λίγες μέρες μάλιστα πριν φύγει απ'την Μπαρτσελόνα, είχε πιαστεί στα χέρια με το νέο απόκτημα, Νέλσον Σεμέδο. Όλοι στην ομάδα ήταν εκνευρισμένοι με τον Νεϊμάρ, καθώς αργούσε να γνωστοποιήσει το μέλλον του και όλοι ασχολούνταν με αυτόν και όχι με την ομάδα, την προετοιμασία της και τις καλές της εμφανίσεις στα φιλικά.

Είχε αρκετούς καυγάδες με τον Ραφίνια, ενώ το 2016 είχε τσακωθεί και με τον Τζόρντι Άλμπα. Σε ένα ματς στο "Camp Nou" με την Βαλένθια για αρκετά δευτερόλεπτα έβριζε τον Ισπανό μπακ, διότι δεν του είχε δώσει πάσα.

Φινάλε με την αρχή της καριέρας του. Το 2010 στη Σάντος είχε επιτεθεί στον προπονητή του, Ντοριβάλ Ζούνιορ, επειδή ο τελευταίος του είχε ζητήσει να μην εκτελέσει ένα πέναλτι αυτός, αλλά ο παρτενέρ του στην επίθεση, Μαρσέλ. Ο προπονητής τιμώρησε τον Νεϊμάρ με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό και ο Νεϊμάρ ζήτησε εν συνεχεία την απόλυση του προπονητή. Ναι, σωστά μαντέψατε, ο Ντοριβάλ Ζούνιορ απολύθηκε.

AP Photo/Francois Mori

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ