ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ "χαρίζει" 2.000.000 ευρώ στη Σάντος

Ο Νεϊμάρ "χαρίζει" 2.000.000 ευρώ στη Σάντος

Αν και έχει φύγει εδώ και 2,5 χρόνια από τη Βραζιλία, η Σάντος θα βάλει τώρα 2.000.000 ευρώ στα ταμεία της χάρη στον άσο της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το λόγο.

Ποιά είναι η ομάδα που χάρηκε περισσότερο (μετά φυσικά από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) με τις υποψηφιότητες των Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας το 2015 ;

Μα φυσικά η Σάντος, καθώς η παρουσία του Νεϊμάρ στην τελική τριάδα των υποψηφίων (για πρώτη φορά στην καριέρα του) αναμένεται να ενισχύσει το ταμείο του βραζιλιάνικου συλλόγου με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Ο Νεϊμάρ "χαρίζει" 2.000.000 ευρώ στη Σάντος

Όπως έγινε γνωστό, στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει Μπαρτσελόνα και Σάντος το καλοκαίρι του 2013 κατά τη μεταπήδηση του Βραζιλιάνου άσου στο "Camp Nou", είχε μπει μία ρήτρα η οποία προέβλεπε πως η "Μπάρτσα" είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τη Σάντος σε περίπτωση που ο παίκτης είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας για όσο διάστημα βρίσκεται στους Καταλανούς.

Αυτό έγινε φέτος, με τον Νεϊμάρ να διανύει πλέον την τρίτη του σεζόν στους "μπλαουγκράνα", και η Σάντος μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη που 2,5 χρόνια μετά την πώλησή του θα εισπράξει άλλα 2 εκ.ευρώ (πέρα από τα 57.000.000 ευρώ που είχε πάρει τότε) μέσω του ηγέτη της της "Σελεσάο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ