ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπαλοτέλι "κάρφωσε" τον Κάραχερ

Ο Μπαλοτέλι "κάρφωσε" τον Κάραχερ

Ο Τζέιμι Κάραχερ μίλησε υποτιμητικά για τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά τη μεταγραφή του στην Νις και ο Ιταλός επιθετικός έσπευσε να δώσει "πληρωμένη" απάντηση στον παλαίμαχο άσο μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Τζέιμι Κάραχερ είχε συμπεριλάβει τον Μάριο Μπαλοτέλι μέσα στις χειρότερες μεταγραφές όλων των εποχών για την Λίβερπουλ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην "Daily Mail" ενώ λίγο μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του "Super Mario" στην Νις (έμεινε ελεύθερος από τον αγγλικό σύλλογο), ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων" σχολίασε ειρωνικά στο Twitter πως η Νις πληρώνει παραπάνω απ'ότι αξίζει ο Μπαλοτέλι παρότι τον παίρνει ως ελεύθερο.

Μετά από τέτοιες εκδηλώσεις... αγάπης πάντως ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα ερχόταν η απάντηση από τον άμεσα θιγόμενο και αυτή ήρθε το βράδυ του Σαββάτου, με τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό να παίρνει το αίμα του πίσω από τον άλλοτε άσο των "κόκκινων" και νυν τηλεσχολιαστή, χαρακτηρίζοντάς τον ως κακό παίκτη.

"Τζέιμι Κάραχερ, κακός παίκτης, υπέροχος hater (σ.σ. αυτός που μισεί τους άλλους)). Ποιός νοιάζεται", ήταν το σχόλιο του Μπαλοτέλι απέναντι σε έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές του από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ